BiSeptol cu Albastru de Metilen si Argint prospect. Ce este BiSeptol cu Albastru de Metilen şi pentru ce se utilizează. BiSeptol cu Albastru de Metilen păreri forumuri.

Prospect BiSeptol cu Albastru de Metilen si Argint Coloidal Spray 20ml DACIA PLANT. Ce este suplimentul BiSeptol cu Albastru de Metilen si Argint Coloidal şi pentru ce se utilizează.

Părerea comentariilor despre BiSeptol cu Albastru de Metilen si Argint Coloidal extrasă din comentariile de pe forumurile cu topicuri despre suplimente tratament naturist menținerea sanatatii cavitatii bucale si a căilor respiratorii:

1. Păreri Pozitive - 0,70
2. Sentiment Negativ - 0,57
3. Opinii Neutre - 0,60

În acest prospect găsiți: Ce este BiSeptol cu Albastru de Metilen si Argint Coloidal și pentru ce se utilizează; Înainte să utilizați BiSeptol cu Albastru de Metilen si Argint Coloidal; Cum să utilizați BiSeptol cu Albastru de Metilen si Argint Coloidal; Reacții adverse posibile BiSeptol cu Albastru de Metilen si Argint Coloidal; Cum se păstrează; Informații suplimentare BiSeptol cu Albastru de Metilen si Argint Coloidal,
dacia-plant-bi-septol-cu-albastru-de-metilen-si-argint-coloidal-spray-pareri-forum

Ce este BiSeptol cu Albastru de Metilen si Argint Coloidal Spray 20ml de la DACIA PLANT și pentru ce se utilizează.

BiSeptol spray 20 ml cu propolis, argint coloidal si albastru de metilen contribuie la menținerea sanatatii cavitatii bucale si a căilor respiratorii.

BiSeptol spray 20 ml cu propolis, argint coloidal si albastru de metilen conține uleiuri esențiale de calitate superioară, obținute prin distilare în vapori de apă, ceea ce le conferă posibilitatea administrării și în uz intern. Argintul coloidal este obținut printr-o metodă de ultimă generație: prin electroliză și concentrare în vid.

De ce sa alegi BiSeptol spray 20 ml cu propolis, argint coloidal si albastru de metilen

Conține albastru de metilen, ingredient care are proprietăți antimicrobiene și este un remediu rapid și eficient pentru durerile sau usturimile din gât.

Argintul coloidal din compozitia produsului are puternice efecte antibacteriene si antifungice.

Ingrediente compoziție spray BiSeptol cu Albastru de Metilen si Argint 

Glicerină vegetală (67,25%); propolis - extract hidrogliceric cu minim 12 mg/ml polifenoli (20%); argint coloidal - soluţie apoasă cu microparticule de Ag încărcate cu sarcină electrică pozitivă cu concentrația de 50 ppm (10%); albastru de metilen soluție 1% (2%); amestec de uleiuri esenţiale [ravensara (Ravensara aromatica)(60%); tea-tree (Melaleuca alternifolia)(30%); oregano (Origanum vulgare)(10%)] (0,75%).

Mod de administrare BiSeptol cu Albastru de Metilen si Argint 

➤Copii intre 3 si 7 ani: 1-2 pufuri de 3 ori pe zi.

➤Copii intre 7 si 15 ani: 2-3 pufuri de 3 ori pe zi.

➤Adulti si tineri peste 15 ani: 3-4 pufuri de 3 ori pe zi.

Contraindicatii BiSeptol cu Albastru de Metilen si Argint 

Intoleranta la propolis sau la oricare dintre celelalte componentele produsului.

👉VERIFICĂ AICI PREȚURILE BISEPTOL SPRAY CU ALBASTRU DE METILEN👈

Precautii administrare BiSeptol cu Albastru de Metilen si Argint 

În cazul contactului accidental cu ochii se înlătură prin spălare cu apă rece.

A nu se lăsa la îndemâna şi la vederea copiilor. A se agita înainte de administrare!


MAI POTI CITI