CETAPHIL CREMĂ intens hidratantă păreri forumuri, indicaţii, preţuri

Părerea comentariilor despre CETAPHIL CREMĂ intens hidratantă 24 ore extrasa din comentariile de pe forumurile cu topicuri despre remedii eficiente pentru tratamentul pielii uscate si sensibile:

1. Păreri Pozitive - 0,70
2. Sentiment Negativ- 0,57
3. Opinii Neutre - 0,59

Un scor peste media de 0,5 indică o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,75 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

În acest prospect găsiți: Ce este CETAPHIL CREMĂ 24h intens hidratantă si pentru ce se utilizează; Înainte sa utilizați CETAPHIL CREMĂ intens hidratantă; Cum sa utilizați CETAPHIL CREMĂ intens hidratantă; Reacții adverse posibile CETAPHIL CREMĂ intens hidratantă 24 ore.

Ce este CETAPHIL CREMĂ intens hidratantă

Crema intens hidratanta de zi Cetaphil 24 ore pareri forum

Este o cremă special creată pentru protejarea și hidratarea imediată și de lungă durată a pielii foarte uscate și sensibile;

CETAPHIL CREMĂ intens hidratantă asigură hidratare intensă și de lungă durată pentru 24 de ore.

CETAPHIL CREMĂ intens hidratantă oferă o senzație de catifelare.

Complexul de hidratare ERC5 din compoziţia CETAPHIL CREMĂ intens hidratantă îngrijește pielea uscată, fără a lasa o senzație grasă și menține hidratarea pielii.

CETAPHIL CREMĂ intens hidratantă este o cremă cosmetică non-comedogenică, fără parfum și fără parabeni.

Ingrediente CETAPHIL CREMĂ intens hidratantă: Apă, glicerină, poliizobutenă hidrogenată, alcool cetearilic, unt de shea, cyclopentasiloxane, ulei de semințe de macadamia integrifolia, acetat de tocoferil, acrilați/C10-30 alchil acrilat crospolimer, alcool benzilic, ceteareth-20, acid citric, dimeticonol, farnesol, pantenol, fenoxietanol, hidroxid de sodiu, PCA sodic, poliacrilat de sodiu, stearoxytrimethilsilane, alcool stearilic.

Mod de utilizare CETAPHIL CREMĂ intens hidratantă:  Aplicați o cantitate generoasă pe pielea uscată de câte ori este nevoie.

Crema se aplica cu miscari circulare, pe pielea curata si se intinde usor. Se foloseste zilnic.

Pentru o rutină completă de îngrijire a tenului sensibil și uscat a se folosi după curățarea in prealabil cu Cetaphil Loțiune de Curățare.

Crema intens hidratanta de zi Cetaphil, 220 ml, Galderma avea la momentul analizei de sentiment a recenziilor pretul de aproximativ 65 lei in Farmaciile Tei.


MAI POTI CITI