Difeel Hemp ulei de cânepă pentru întărirea părului păreri forumuri. Ce este, pentru ce se utilizează și ce preț are.

Parerea comentariilor despre uleiul de cânepă pentru întărirea parului Difeel Hemp extrasa din comentariile de pe forumurile cu topicuri despre tratamente naturale pentru fortificarea firului de păr, Difeel hemp ulei pentru intarirea parului 75ml mod de utilizare, am folosit Difeel ulei pentru cresterea parului, Ulei pentru cresterea parului opinie:

1. Pareri Pozitive - 0,71
2. Sentiment Negativ- 0,59
3. Opinii Neutre - 0,6
2

Un scor peste media de 0,5 indică o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,75 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

Ce este Difeel Hemp ulei de cânepă pentru întărirea părului şi pentru ce se utilizează.

Difeel Hemp ulei pentru intarirea parului este un tratament de calitate pentru par, ajutand la fortificarea firului de par, la refacerea structurii acestuia si intarirea parului uscat, deteriorat si casant.

Difeel Hemp ulei de canepa pentru intarirea parului pareri forum


Conține în compoziție ulei de canepa cu o concentratie ridicata de proteine esentiale si acizi grasi Omega-3, Omega-6 si Omega-9 care hranesc parul, il ingrijesc si mentin sanatatea scalpului.


Difeel Hemp ulei de cânepă pentru intărirea parului  lasă parul protejat si hidratat. 

Ajută in întărirea si repararea firelor de par despicate si îngrijește scalpul. Contine ulei de Pracaxi, Camelie, Avocado si Ulei de argan care contribuie la hrănirea părului, lasandu-l matasos si stralucitor.

Difeel Hemp ulei de cânepă pentru întărirea părului are pret mai mic pe baza cardului Catena.


MAI POTI CITI