Difeel Hemp ulei de cânepă pentru creșterea părului păreri forumuri. Ce este Difeel Hemp şi pentru ce se utilizează.

Parerea comentariilor despre uleiul de cânepă pentru cresterea parului Difeel Hemp extrasa din comentariile de pe forumurile cu topicuri despre Difeel hemp ulei pentru intarirea parului 75ml mod de utilizare, am folosit Difeel ulei pentru cresterea parului, Ulei pentru cresterea parului opinie

1. Pareri Pozitive - 0,72
2. Sentiment Negativ- 0,58
3. Opinii Neutre - 0,62


Un scor peste media de 0,5 indică o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,75 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

Ce este Difeel Hemp ulei de cânepă pentru creșterea parului şi pentru ce se utilizează.

Difeel Hemp ulei pentru cresterea parului este un tratament pentru par, pe baza de ulei de canepa, care stimuleaza cresterea naturala si sanatoasa a parului.

pareri forumuri difel hemp ulei de canepa pt cresterea parului


Uleiul de cânepa conține proteine esențiale si acizi grași Omega-3, Omega-6 si Omega-9 care hranesc parul, il ingrijesc si stimulează creșterea acestuia.

Uleiul îmbunătățește circulatia sangvina de la nivelul scalpului si hrănește foliculii de par, ajutand la menținerea texturii naturale a parului. Hidrateaza parul in profunzime si ingrijeste scalpul.

Uleiul de cânepă Hemp pentru cresterea parului contine, pe lângă uleiul de cânepa, si ulei de ricin, ulei de cocos, ulei de masline, Rozmarin, Lavanda si Piper, care contribuie la menținerea sanatatii scalpului si a parului.


MAI POTI CITI