ELECTROEPILAREA mai putine contraindicatii si efecte secundare decat fotoepilarea laser

Electroepilare complicatii si electroepilare contraindicatii. Electroepilare definitiva dezavantaje.

Electroepilare sau fotoepilare laser?

Atât epilarea cu laser, cât și epilarea prin electroliza produc efecte de lungă durată. Cu toate acestea, electroliza pare să funcționeze cel mai bine.

Rezultatele sunt de încredere și permanente. Electroliza are, de asemenea, mai puține riscuri și efecte secundare și nu aveți nevoie de tratamentele de întreținere ca în cazul îndepărtării părului cu laser.

Dezavantajul este că în cazul electrolizei, tratamentul presupune mai multe sesiuni, deoarece nu poate să trateze mai multe suprafețe mari din corp în același timp.

pareri electroepilare contraindicatii

Electroepilarea garantează un succes permanent de 100%. Potrivit unui studiu publicat în Journal of the American Academy of Dermatology, electroepilarea are o rată de succes în aproximativ 93% din cazuri. Unii pacienți nu răspund la electroepilare și există o mică șansă ca părul să crească din nou.

Contraindicații electroepilare:

Dacă aveți zone mari acoperite de păr pe care doriți să îl eliminați atunci electroepilarea nu va fi o opțiune viabilă din cauza duratei lungi de timp care este necesar.

Dacă aveți părul creț, electroepilarea nu este indicată din cauza dificultăților întâmpinate în sondarea foliculului.

Unele medicamente sau afecțiuni medicale ar putea însemna că este cel mai bine să nu efectueze un tratament cu electroepilare.

Efecte adverse electroepilare

Este posibil ca un semn mic să rămână pe piele sau chiar o cicatrice să apară după tratament.

Acest lucru se poate întâmpla atunci prea multă căldură cauzează daune dincolo de foliculului firului de par.

Cu toate acestea, aceste efecte adverse sunt minimizate și cel mai frecvent evitate printr-o aplicare atentă a tratamentului și printr-o creștere graduală a intensității tratamentului.

Efecte absolut normale care pot apărea după electropilare si de care nu trebuie sa va temeti

Pielea poate deveni puțin roșie și puțin umflată pentru o perioadă scurtă de timp după tratament (de la 30 de minute până la câteva ore).

Acest lucru este influențat de sensibilitatea la căldură a celui care optează pentru tratament.

A doua zi pot apărea pistrui sau puncte mici de culoare roșie în zonele în care firul de păr a fost tratat.

Aceste puncte mici rosiatice durează de obicei câteva zile. În cazurile mai rare, acest lucru poate dura până la două săptămâni.


MAI POTI CITI