GEL cu extract de Mărul lupului, gălbenele, rostopască, colagen păreri forum, prospect contraindicaţii

Prospect Gel cu extract de Mărul lupului, gălbenele, rostopască, colagen marin și cocos Biomedicus. Ce este Gel cu extract de Mărul lupului Biomedicus şi pentru ce se utilizează.

Parerea comentariilor despre Gel cu extract de Mărul lupului, gălbenele, rostopască, colagen marin și cocos Biomedicus extrasa din comentariile de pe forumurile cu topicuri despre mărul lupului antiviral proprietăți, mărul lupului antiinflamator beneficii, mărul lupului capsule acnee etc.:


1. Pareri Pozitive - 0,70
2. Sentiment Negativ- 0,57
3. Opinii Neutre - 0,62

În acest prospect găsiți: Ce este Gel cu extract de Mărul lupului Biomedicus si pentru ce se utilizează; Înainte sa utilizați Gel cu extract de Mărul lupului; Cum sa utilizați Gel cu extract de Mărul lupului; Reacții adverse posibile Gel cu extract de Mărul lupului, gălbenele și rostopască.

gel cu marul lupului biomedicus pareri forum

Proprietati gel cu extract de Mărul lupului, gălbenele, rostopască, colagen marin:

- mărul lupului este o planta utilizata încă din Egiptul antic pentru proprietatile sale curative, avand rolul de adjuvant in afecțiuni ale pielii precum eczeme, dermatoze, infectii cu ulceratii, rani, taieturi, arsuri, opariri;

- rostopasca are efect, antiinflamator si cicatrizant, util in acnee, bătături, blefarita, boli de piele persistente, cheratita, eczeme, pilozitate excesiva, răni, ulcer varicos (plăgi atone vechi) sau ulceratii cronice;

- extractul de galbenele si colagenul marin au rolul de a proteja si accelera procesul de regenerare al pielii.

Mod de utilizare gel cu extract de Mărul lupului, gălbenele, rostopască, colagen marin:

Aplicati o cantitate mica de gel (aproximativ 10 ml) pe zona dorita si masati usor pana la absortia integrala a produsului.

In caz de nevoie puteti sa reaplicati produsul de oricate ori considerati necesar acest lucru.

CONTRAINDICAŢII gel cu extract de Mărul lupului, gălbenele, rostopască: Numai pentru uz extern. Nu lasati la indema copiilor.

Gel cu extract de Mărul lupului, gălbenele, rostopască, colagen marin și cocos, 250 ml, Biomedicus avea la momentul analizei pretul de aproximativ 10 lei in farmaciile Tei.


MAI POTI CITI