Sampon Activa Plant contra căderii părului păreri forumuri, prospect, indicații

Părerea comentariilor despre Sampon Activa Plant contra caderii parului Gerocossen extrasa din comentariile de pe forumurile cu topicuri despre tratamente naturale împotriva căderii părului:

1. Pareri Pozitive - 0,70
2. Sentiment Negativ- 0,57
3. Opinii Neutre - 0,60

Un scor peste media de 0,5 indică o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,75 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

În acest prospect găsiți: Ce este Sampon Activa Plant și pentru ce se utilizează; Înainte sa utilizați Sampon Activa Plant; Cum sa utilizați Sampon Activa Plant; Reacții adverse posibile Sampon Activa Plant Gerocossen.

Ce este Sampon Activa Plant Gerocossen și pentru ce se utilizează

sampon activa plant pareri forum caderea parului


Conform prospectului, Samponul Activa Plant ajuta la stoparea căderii părului datorită conținutului de ginseng, nuc si provitamina B5.

Complexul fitoterapeutic Activa Plant format din ginseng si nuc (bogat in vitaminele B1, B2, B12, C, K) in asociere cu provitamina B5, stimulează microcirculația la nivelul pielii capului.

Fortifică rădăcina părului, stopandu-i caderea. Părul devine mai rezistent, capăta volum, vitalitate si luciu.

Beneficii Sampon Activa Plant

  • Tonifica radacina parului
  • Combate caderea parului
  • Imbunatateste circulatia la nivelul scalpului
  • Crește rezistența firului de par

Mod de utilizare Sampon Activa Plant

Se recomanda aplicarea samponului pe parul ud, masand delicat pielea capului si firele de par. Se clateste cu apa din abundență si ulterior se aplica un balsam sau o masca.

Pentru eficienta maxima folosiți si Tonicul capilar Gerocossen Activa plant. Extractul de nuc are tendinta de a închide culoarea părului.

Samponul contra caderii parului Activa Plant 400 ml de la Gerocossen avea la momentul analizei recenziilor prețul recomandat de 19 lei.


MAI POTI CITI