STOP TICK păreri forumuri SET PENTRU EXTRAGEREA CAPUSELOR. Instrucţiuni de folosire.

Părerea comentariilor Stop Tick set de scoatere a căpuşelor extrasă din comentariile de pe forumurile cu topicuri despre metode medicale pentru scoaterea căpuşelor la om:

1. Păreri Pozitive - 0,71
2. Sentiment Negativ- 0,56
3. Opinii Neutre - 0,61

Un scor peste media de 0,5 indică o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,75 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

Dispozitiv îndepărtare a căpuşelor StopTick

a) STOP-TICK spray conține aproximativ 60 de doze care permit eliminarea în siguranță a 40 de căpușe.

stop tick recenzii forum kit scoaterea capuselor la om


Precizie de extragere în timpul testului efectuat asupra căpușelor tratat cu produsul Stop - Tick (testat pe 6 paraziți), confirmat eliminarea căpușelor intacte (idiosom și organism gnathosoma-anterior).

b) STOP-TICK creează pelicula de protecție, acoperind bine întregul corp al paraziților - acest efect poate fi văzut în mod clar sub microscop. Toate căpușele testate au fost lăsate timp de 24 ore observare. În acest timp, efectul de inghețare rapidă persistă.

Stop Tick este un kit sigur, de indepartare a capuselor,

Stop Tick  este un dispozitiv medical recomandat, în prevenirea bolilor transmise de către căpușe

Imediat după mușcătură, căpușă poate transmite bacteria Borelia, cauza bolii Lime și a multor altor boli care pot pune în pericol viață oamenilor sau a animalelor.

Extragerea căpuşelor poate fi o procedura periculoasă pentru gazdele de care căpușele sunt atașate - să fie atent să nu secționeze corpul căpușei.

Nu se recomandă apucarea căpușei de corp prin presiune mecanică - fluidul toxic din interiorul ei va fi împins în organismul gazdă - om sau animal

Căpușele trebuie îndepărtate imediat ce sunt descoperite, iar pacientul trebuie să fie atent să le îndepărteze în întregime, deoarece doar astfel se poate preveni transmiterea unor boli

În cazul acestui dispozitiv medical, Stop Tick, modalitatea de extragere a parazitului reduce considerabil riscul infectării din cauza unei manipulări neadecvate

Căpușele sunt în prezent considerate a fi cei mai periculoase ca vectori de transmitere a infecțiilor în lume - reprezintă principalul vector al bolii Lyme sau al unui tip particular de menigoencefalita.

Acestea sunt cauza răspåndirii a cel puțîn 16 boli grave, care pun în pericol viață oamenilor

Kitul pentru scoaterea căpuşelor conține:

- Container cu aerosoli de 9 ml cu aplicator de dozare pentru inghețarea și imobilizarea rapidă a căpușei, care permite eliminarea în siguranță a 40 de căpușe.

- Indepărtarea parazitului - o formulă special proiectată, într-un dispozitiv adecvat pentru eliminarea efectivă atåt de nimfe cåt și a căpușelor adulte.

- Recipient de păstrare și transport a parazitului pentru a fi dus într-un mod sigur la un laborator, pentru a permite medicului să identifice exact tipul de căpușă care a provocat mușcătura: unele tipuri sunt vectori ai bolii Lyme, babesiozei sau altor infecții).

Mod de utilizare Stop Tick kit scoatrea căpuşelor:

- Înghețarea rapidă și inhibarea funcțiilor căpușei, reducånd posibilitatea transmiterii bacteriilor

- "îmbrăcarea" într-un film care izolează căpușă pentru a putea fi extrasă fără nici un risc.

În acest mod nu există riscul că părți din parazit să rămånă atașate de corpul gazdei și să transmită bacteriile


MAI POTI CITI