VERRUFILM păreri forum eliminarea verucilor, prospect, indicaţii, mod de aplicare

Prospect soluţia VERRUFILM Biorga. Ce este VERRUFILM 14 ml şi pentru ce se utilizează.

Parerea comentariilor despre Verrufilm BIORGA, 14ml extrasa din comentariile de pe forumurile cu topicuri despre tratamente naturale pentru eliminarea verucilor:

1. Pareri Pozitive - 0,72
2. Sentiment Negativ- 0,57
3. Opinii Neutre - 0,63

Un scor peste media de 0,5 indică o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,75 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

În acest prospect găsiți: Ce este Verrufilm 14 ml si pentru ce se utilizează; Înainte sa utilizați Verrufilm; Cum sa utilizați Verrufilm; Reacții adverse posibile Verrufilm.

verrufilm biorga pareri forum solutie tratament veruci

Verrufilm Biorga este un dispozitiv medical care conține acid lactic si acid salicilic, componente cu rol keratolitic, având capacitatea de a dizolva stratul superficial (stratul cornos) al epidermei.

Verrufilm Biorga favorizeaza eliminarea:

-Verucilor plantare

-Verucilor vulgare (mâini, excrescente ale pielii cu aspect dur si suprafața neregulata)

-Verucilor mozaic

Compoziţie Verrufilm Biorga

Acid lactic 16.7%, acid salicilic 16.7%, ulei de ricin, colodiu.

Mod de aplicare soluţie Verrufilm 14 ml:

Verrufilm Biorga trebuie aplicat 1 data/zi de preferinta seara la culcare timp de 8 saptamani, respectand urmatorii pasi:

• Se spala si se usuca cu grija zona tratata

VERIFICĂ AICI PREŢURILE

• Cu ajutorul spatulei se aplica lichidul pe veruci fara a se a tinge zone cu piele sanatoasa (se poate proteja zona sanatoasa cu lac de unghii incolor)

• La fiecare 2-3 zile se curata usor zona tratata cu ajutorul unei pile de carton sau piatra ponce, evitand sangerarea, pentru a indeparta partea rugoasa superficiala a verucilor.

• Daca apare sangerarea, nu se aplica Verrufilm Biorga timp de 2-3 zile!


MAI POTI CITI