DIANOL păreri forumuri. DIANOL diabet prospect, indicații și contraindicații capsule reducerea glicemiei.

Părerea comentariilor despre DIANOL capsule pentru diabet extrasa din comentariile de pe forumurile cu topicuri despre suplimente naturale pentru reglarea nivelului glucozei din sânge si restabilirea funcțiilor organelor afectate de diabet:

1. Păreri Pozitive - 0,65
2. Sentiment Negativ- 0,58
3. Opinii Neutre - 0,62

Un scor peste media de 0,5 indică o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,75 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

Opinia recenzilor despre DIANOL este în general una pozitivă, review-urile negative fiind axate pe faptul ca Dianol nu se găsește în Farmaciile Catena, Dr, Max sau Tei și ca are un preț destul ridicat, de aproximativ 159 lei.

dianol diabet pareri forum suplimente scaderea glicemiei


În acest prospect găsiți: Ce este Dianol capsule diabet și pentru ce se utilizează; Înainte să utilizați Dianol; Cum să utilizați Dianol capsule; Reacții adverse posibile Dianol.

Conform prospectului, Dianol nu poate vindeca diabetul, ci poate tine nivelul zaharului sub control si poate ameliora simptomele bolii. In niciun caz nu trebuie sa renunti la tratamentul prescris de medic doar pentru ca folosesti Dianol.

Suplimentul Dianol are rolul de a normaliza nivelul glicemiei in sange. Primele rezultate ar trebui sa fie vizibile dupa doar 2 saptamani de tratament.

Desi producatorii sustin ca un singur curs cu Dianol este suficient pentru ca starea bolnavului sa se imbunatateasca, nu ne putem astepta ca acest supliment sa faca minuni.

Dianol are o compozitie unica, bazata pe ingrediente active ce reduc nivelul zaharului din sange si restabilesc celulele pancreatice.

➤ Banaba – reduce nivelul colesterolului si al zaharului din sange, participa la descompunerea grasimilor

➤ Tribulus Terrestris – scade glicemia, reduce durerile de cap, grabeste arderea grasimilor, reduce hipertensiunea arteriala

➤ Gymnema Sylvestre – reduce pofta de dulce, restabileste celulele pancreatice si stimulaza pancreasul sa produca insulina

➤ Ginkgo Biloba – normalizeaza procesele metabolice, dilata vasele de sange, intareste peretii vaselor sangvine

➤ Scortisoara – reduce nivelul glicemiei, accelereaza metabolismul, creste sensibilitatea tesuturilor la insulina

➤ Astaxantina – reduce stresul oxidativ, intareste imunitatea, protejează vederea

Mod de administrare Dianol 

Se administrează 2 capsule pe zi, una dimineața si una seara, imediat după masa.

Fiind un supliment natural, Dianol nu are efecte secundare. Singurele contraindicații ale Dianol sunt alergiile posibile la ingredientele sale.

ATENȚIE! Dianol este un supliment alimentar si nu înlocuiește un stil de viata activ si o dieta echilibrata.

Întreabă medicul daca Dianol te poate ajuta sa tii diabetul sub control si începe tratamentul doar daca primești un răspuns pozitiv.


MAI POTI CITI