EPILINE păreri forumuri. Epiline Dermatologic prospect, efecte adverse, mod de utilizare, prețuri.

Părerea comentariilor despre spray Epiline Dermatologic extrasa din comentariile de pe forumurile cu topicuri despre cremă depilatoare ideală și pentru parul de pe fața care elimina foliculita:

1. Păreri Pozitive - 0,72
2. Sentiment Negativ- 0,59
3. Opinii Neutre - 0,60

Un scor peste media de 0,5 indică o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,75 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

În acest prospect găsiți: Ce este Epiline Dermatologic și pentru ce se utilizează; Înainte să utilizați Epiline Dermatologic; Compoziție Epiline DermatologicCum să utilizați Epiline DermatologicReacții adverse posibile si contraindicatii Epiline Dermatologic.

La momentul analizei, EPILINE 30ml avea prețul de 70 lei.

Ce este Epiline Dermatologic


epiline pareri forum epilare pe fata fara efecte secundare

Conform prospectului, Epiline dermatologic este cel mai evoluat produs din industria cosmetica si ultima descoperire a laboratoarelor Sederma din Franța.

Epiline contine Palmatina, o substanță extrasă din plante care stopează eficient și fără efecte secundare creșterea firelor de par de pe corp sau față.

Epiline Dermatologic actioneaza la nivelul folicului pilos facand firul de par sa creasca mult mai subțire pana cand acesta ajunge sa dispara.

Rezultatele încep sa se vada dupa 2 saptamani, după ce ai aplicat produsul zi de zi pe pielea curata. La început vei observa cum firele cresc din ce in ce mai subțiri si se raresc.

După 2 luni de utilizare Epiline Dermatologic părul nedorit dispare de pe zonele in care produsul a fost aplicat constant.

De asemenea Epiline Dermatologic elimina foliculita definitiv!

Se recomanda aplicarea de doua ori pe zi, in strat subtire, pe zonele cu foliculita.

Compoziție Epiline Dermatologic

Water, Vitis Vinifera Seed Oil, Glyceryl Stearate SE, Glycerin, Caprylic/Capric Triglyceride, Tribehenin, Sorbitan Laurate, Nylon-12, Palmatine, Phenoxyethanol, Xanthan gum

Mod de utilizare Epiline Dermatologic

Folosiți produsul pe pielea curata, nu aplicați înainte de Epiline Dermatologic alte creme sau uleiuri pe piele. Se aplica de 2 ori pe zi, in strat subtire, pe zonele cu pilozitate.

Se poate utiliza si după procesul de epilare, pentru a incetini cresterea firelor de par si pentru a duce la dispariția acestora. Nu provoacă iritații. Nu utilizati pe pielea deteriorata.

Atenție! Dacă nu mai folosiți Epiline Dermatologic, după o perioada indelungata este posibil sa reapară fire noi de par.

Reacții adverse și Contraindicații Epiline Dermatologic

Se poate folosi și după epilare  Utilizati Epiline Dermatologic după epilare pentru a încetini creșterea firelor de par și pentru a duce la dispariția acestora. Nu provoacă iritații.

Epiline Dermatologic poate fi aplicat pe toate părțile corpului, inclusiv pe fata. Nu provoacă iritații sau alte efecte adverse.

Epiline Dermatologic este 100% sigur, fara efecte adverse.

Epiline Dermatologic conține substanțe naturale de ultima generatie.

Procesul este unul natural, acționează direct asupra bulbului parului la nivelul folicului pilos facand firul de par sa creasca mult mai subțire pana cand acesta ajunge sa dispara.