Feroglobin B12 Sirop păreri forumuri. Feroglobin B12 Sirop prospect indicații și contraindicații. Prețuri farmacie.

Părerea comentariilor despre Vitabiotics Feroglobin B12 Sirop extrasa din opiniile și review-urile de pe forumurile cu topicuri despre tratamentul carenței de fier și anemiilor:

1. Păreri Pozitive - 0,70
2. Sentiment Negativ- 0,59
3. Opinii Neutre - 0,53

Un scor peste media de 0,5 indică o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,75 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

Vitabiotics Feroglobin B12 Sirop x 200 ml avea la momentul analizei recenziilor prețul de aproximativ 34 lei în farmaciile Minifarm.

În acest prospect găsiți: Ce este Feroglobin B12 Sirop și pentru ce se utilizează; Înainte să utilizați Feroglobin B12 Sirop; Cum să utilizați Feroglobin B12 Sirop; Reacții adverse posibile Feroglobin B12 Sirop.

Feroglobin sirop 200 ml pareri forumuri contraindicatii

Conform prospectului, Feroglobin B12 Sirop este un supliment alimentar cu fier, zinc și complex de vitamine B, nutrienți care contribuie la formarea hemoglobinei și a celulelor roșii din sânge.

Feroglobin B12 Sirop conține extract de malt alpin elvețian, miere și extracte naturale din fructe.

Beneficii și indicații Feroglobin B12 Sirop

♦ Formula unică ce conține o formă organică de fier citrat complex (7mg/5ml) ce crește absorbția fierului și zinc, complex de vitamine B,acid folic, zinc, cupru, mangan, malt alpin elvețian, miere, extract din fructe, apă purificată, zahăr din trestie de zahăr,  sirop de glucoză,

♦ Fierul contribuie la formarea globulelor roșii ale sângelui (hematiilor), a hemoglobinei și furnizează energie organismului.

♦ Fier și vitamina B6, B12 pentru a scădea riscul de anemie și a furniza energie organismului.

♦ Nu atacă stomacul, nu are efecte adverse gastrointestinale cunoscute.

♦ Sirop cu gust plăcut de portocala și miere.

Feroglobin B12 Sirop se administrează următoarele persoane:

  • Copii, după vârsta de 3 ani
  • Persoane cu anemie instalată sau lipsă de fier
  • Femeile în timpul ciclului menstrual, contribuie la formarea și înlocuirea pierderilor menstruale
  • Persoane cu dieta dezechilibrată ce nu își asigură necesarul de fier din alimentație
  • În timpul sarcinii și alăptării, pentru a menține normal nivelul hemoglobinei și al hematiilor atât la mama cât și la viitorul copil
  • Persoanele cu hemoragii intestinale și digestive, donatorii de sânge, persoanele cu enteropatie glutenică, vegetarienii și atleții de performanță,
  • Copii și adolescenți în perioada de creștere pentru a un apetit normal și pentru o dezvoltare neuropsihică (mai ales datorită regimului alimenatar necorespunzător pe care sunt tentați să îl adopte)
  • Sugarii alimentați la sân nu necesită suplimente de fier, deoarece laptele matern conține o cantitate suficientă din acest macroelement (dacă mama are un status nutrițional optim), însă meniul bebelușilor trecuți de 8 luni ar trebui să conțină suplimente de fier.

Mod de administrare Feroglobin B12 Sirop:

Adulți (femei și bărbați): 1 lgt x 2/zi ( 5 ml x 2 /zi )

Copii 1-3 ani: ½ lgt /zi (2,5 ml /zi )

Copii 4-6 ani: ½ lgt x 2 /zi (2,5 ml x 2 /zi )

Copii 7-12 ani: 1 lgt x 1-2 /zi (5 ml x 1-2 /zi )

Pe perioada menstruației sau a sarcinii: 1 lgt x 3 /zi

Feroglobin B12 Sirop: Nu are contraindicații sau reacții adverse. Nu conține coloranți artificiali, conservanți ,arome artificiale.

Feroglobin B12 Sirop este potrivit și dietei vegetariene.

ATENȚIE! Chiar şi în absenţa anemiei, carența de fier odată instalată, are consecințe negative asupra dezvoltării copilului generând diminuarea performantele cognitive, afectarea comportamentului şi dezvoltarea fizică a sugarilor, copiilor preşcolari şi şcolari. Se discută în lumea ştiinţifică implicarea carenţei de fier în dezvoltarea ADHD.


MAI POTI CITI