GENGIGEL Gel păreri forumuri. Prospect Gengigel Teething Gel erupții dentare copii 0-6 ani. Prețuri farmacie.

Părerea comentariilor despre Gengigel Teething Gel erupții dentare copii 0-6 ani extrasa din comentariile de pe forumurile cu topicuri despre geluri și creme indicate în erupții dentare la copii cu vârsta de la 0 la 6 ani:

1. Păreri Pozitive - 0,72
2. Sentiment Negativ- 0,58
3. Opinii Neutre - 0,59

Un scor peste media de 0,5 indică o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,75 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

La momentul analizei recenziilor prețul unui tub de Gel erupții dentare copii 0-6 ani Gengigel Teething, 20 ml, Ricerfarma era in medie de 22 lei.

gel eruptii dentare copii -0-6 ani gengigel pareri forumuri mamici


În acest prospect găsiți: Ce este Gengigel Teething erupții dentare și pentru ce se utilizează; Înainte să utilizați Gengigel erupții dentare; Cum să utilizați Gengigel Gel erupții dentare; Reacții adverse posibile Gengigel Gel erupții dentare.

Conform prospectului Gengigel Teething este un gel oral pentru inflamații gingivale tipice copilăriei, cum ar fi erupțiile dentare sau trauma, special conceput pentru a satisface nevoile sugarilor și copiilor cu vârsta cuprinsă între 0 și 6 ani.

Gengigel Teething este un gel oral ce conține o matrice polimerică mucoadezivă patentată și inovativă, ce aderă la dinți și gingii pentru o lungă perioadă de timp, formând un film invizibil, flexibil, puternic, care are o acțiune de protecție eficientă.

Ingrediente compoziție Gengigel: Acid hialuronic 0.54%.

Substanța activă din Gengigel Teething este acidul hialuronic (sub formă de hialuronat de sodiu) obținut printr-un proces de fabricare biotehnologic, ce garantează un grad ridicat de puritate și o similitudine absolută cu acidul hialuronic natural.

Acidul hialuronic este un component natural al țesuturilor elastice parodontale, necesar pentru a menține un echilibru viabil, cerut în schimbul intercelular și care este deosebit de afectat de aceste condiții.

Prin utilizarea Gengigel Teething se reduce inflamația la nivelul gingiilor, și astfel durerea și alte indispoziții dispar.

Adaosul extern sub formă de Gengigel Teething va restabili echilibrul, ducând astfel la reducerea inflamației și disparițiea durerii. Gengigel Teething nu interacționează cu alte medicamente administrate simultan.

Mod de utilizare Gengigel Teething gel erupții dentare: 

Se aplica gelul pe gingiile sensibile ori de cate ori efectul calmant este dorit.

Masati gelul pe gingii cu degetul curat sau cu o periuta de dinti moale.

Pentru a permite un timp maxim de contact, incercati sa evitati consumul de lichide dupa aplicare.

Cu Gengigel Teething se pot trata și afecțiuni precum ulcerațiile, gingivita și stomatita, afecțiuni ce apar nu doar la adulți, ci și la sugari și copii.

Există diferite modalități de a preveni afecțiunea sau de a-i limita răspândirea, și există de asemenea produse potrivite care ajută la vindecarea rapidă și la dispariția simptomelor. Un astfel de produs este Gengigel Teething ce poate fi folosit în cazul sugarilor și copiilor până la vârsta de 6 ani.

Gengigel Teething permite reducerea utilizării medicamentelor, cum ar fi anestezicele locale și are o aromă plăcută.


MAI POTI CITI