Gerovital H3 DERMA+ Crema pentru piele cu roșeața si scuame păreri formuri. Gerovital H3 DERMA+ prospect, indicaţii, preturi acutalizate.

Părerea comentariilor despre Gerovital H3 Derma+ Crema pentru piele cu roșeața si scuame, 50 ml extrasa din opiniile și review-urile de pe forumurile cu topicuri despre crema pentru roșeața si scuame, crema dermatita seboreica, roșeața pe fata in jurul nasului:

1. Păreri Pozitive - 0,71
2. Sentiment Negativ- 0,59
3. Opinii Neutre - 0,61

Un scor peste media de 0,5 indică o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,75 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

Cremă pentru piele cu roșeață și scuame, Gerovital H3 derma plus, 50 ml, Farmec avea la momentul analizei recenziilor prețul de aproximativ 38 lei în farmaciile Tei si Bebe Tei.

crema pentru piele cu roseata si scuame gerovital h3 derma plus pareri forum


În acest prospect găsiți: Ce este Gerovital H3 DERMA+ Crema pentru piele cu roseata si scuame și pentru ce se utilizează; Înainte să utilizați Gerovital H3 DERMA+ Crema pentru piele cu roseata si scuame; Cum să utilizați Gerovital H3 DERMA+ Crema pentru piele cu roseata si scuame; Reacții adverse posibile Gerovital H3 DERMA+ Crema pentru piele cu roseata si scuame.

Gerovital H3 Derma+ Crema pentru piele cu roșeața si scuame conține o asociere unica de ingrediente cu actiune complementara pentru a îngriji pielea sensibila cu roseata si scuame, probleme ce sunt de obicei localizate in zonele bogate in sebum: frunte, sprancene sau in jurul nasului.

Substanțele din compoziția cremei pentru piele cu roșeața si scuame Gerovital H3 Derma+, care isi potențează reciproc acțiunea antifungică si de reglare a secreției de sebum, sunt piroctone olamina si gluconatul de zinc.

Proctone olamina și gluconatul de zinc își potențează reciproc acțiunea antifungică și cea de reglare a secreției de sebum, ca urmare este normalizată activitatea glandelor sebacee.

Extractul de salcie neagră standardizat în acid salicilic natural, are efect cheratolitic îndepărtând eficient scuamele.

Gerovital H3 Derma+ Crema pentru piele cu roșeața si scuame întărește sistemul natural de aparare al pielii, reface echilibrul fragil intre microorganismele saprofite si cele patogene si îndepărtează eficient scuamele.

Semnele inflamației sunt combătute prin reducerea edemelor si diminuarea vasodilatatiei, prevenind astfel simptomatologia inflamatorie a dermatitei seboreice (prurit, roșeața, edeme).

Mod de utilizare Gerovital H3 Derma+ Crema pentru piele cu roseata si scuame:

Se aplică dimineața și seara, pe pielea curată, pe zonele afectate și se masează ușor până la completa absorbție în piele.


MAI POTI CITI