LACTOFLORENE Abdomen Plat păreri forum. Lactoflorene abdomen plat prospect, contraindicații, prețuri farmacie

Părerea comentariilor despre Lactoflorene abdomen plat extrasă din comentariile de pe forumurile cu topicuri despre suplimente care combat balonarea abdominală, stresul cotidian și digestia deficitară:

1. Păreri Pozitive - 0,73
2. Sentiment Negativ- 0,58
3. Opinii Neutre - 0,60

Un scor peste media de 0,5 indică o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,75 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

În acest prospect găsiți: Lactoflorene abdomen plat și pentru ce se utilizează; Înainte să utilizați Vitreoclar Oro; Compoziție Lactoflorene abdomen platCum să utilizați Lactoflorene abdomen platReacții adverse posibile si contraindicatii Lactoflorene abdomen plat.

Ce este Lactoflorene abdomen plat


Lactoflorene abdomen plat pareri forumuri balonare


Lactoflorene Abdomen Plat este un supliment alimentar pe bază de fermenți lactici vii cu acțiune probiotică, enzime și extracte vegetale.

Tripla sa acțiune combate balonarea abdominală, stresul cotidian și digestia deficitară. Fermenții lactici vii, prin acțiunea lor probiotică, favorizează echilibrul florei intestinale.

Proprietati:

- fermentii lactici favorizeaza echilibrul florei bacteriene intestinale;

- extractele de roinita, musetel, floarea pasiunii si ghimbir ajuta la motilitatea gastro-intestinala regulata si elimina gazele responsabile de balonarea abdominala;

- extractele de musetel si ghimbir ajuta la functia digestiva;

- extractele de musetel si roinita favorizeaza relaxarea si bunastarea mintala, normalizand starea de spirit.

Compoziție Lactoflorene abdomen plat

♦ Camera A: maltodextrina, pulbere din suc concentrat de capsuna (Fragaria Species); pulbere din suc concentrat de Afin-american (Vaccinium macrocarpon), extract hidroetanolic uscat din frunze de roinita (Melissa Officinalis), standarzicat la 4% derivati hidroxicinamici exprimati in acid rozamarinic; extract uscat de flori de musetel (matricaria chamomilla), extract uscat din parti aeriene de Floarea - pasiunii (passiflora incarnata), standardizat la 4% flavonoide exprimate in vitexina; maltodextrina fermentata din orez, cu Aspergillus oryzae; potentiatori de aroma: fructe rosii, soc, agent antiaglomerant: dioxid de siliciu, alfa-galactozidaza; acid citric anhidru; extract uscat din radacina de ghimbir (zingiber officinale); beta-galactozidaza (lactaza) fermentata cu Aspregillus oryzae.


♦ Camera B: maltodextrina, bifidobacterium lactis HN019 (ATCC:SD5674), agent antiaglomerant: dioxid de siliciu; potentiator de aroma: fructe rosii; Lactobaciilus acidophilus NCFM (ATCC:SD5221); indulcitor: sucraloza.

Extractele vegetale roiniță, mușețel, passiflora, ghimbir favorizează motilitatea intestinală normală și ajută la eliminarea gazelor responsabile pentru balonarea abdominală.

Mușețelul și ghimbirul sprijină funcția digestivă. Mușețelul și roinița favorizează relaxarea și starea de bine mintală și reglează dispoziția.

Lactoflorene® Abdomen Plat este indicat în caz de balonare abdominală cauzată de perioade cu stres deosebit, digestie deficitară și dezechilibru al florei bacteriene intestinale.

Mod de administrare Lactoflorene abdomen plat

1 plic DUOCAM de Lactoferene Abdomen Plat pe zi, de preferință înainte de masa principală.

Contraindicații Lactoflorene abdomen plat

Lactoflorene abdomen plat nu are efecte adverse și contraindicații conoscute

A nu se lăsa la îndemâna copiilor mai mici de 3 ani. Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o alimentație variată și echilibrată și un mod de viață sănătos.


MAI POTI CITI