LIPOVITA 1000 păreri forum Vitamina C Lipozomală. Prospect, indicații si contraindicații LIPOVITA 1000.

Prospect LIPOVITA 1000. Ce este Lipovita 1000 - Vitamina C Lipozomală și pentru ce se utilizează.  

Părerea comentariilor despre Lipovita 1000 extrasa din comentariile de pe forumurile cu topicuri despre suplimente naturale pentru întărirea sistemului imunitar, creșterea energiei și reducerea senzației de oboseala:

1. Păreri Pozitive - 0,69
2. Sentiment Negativ- 0,59
3. Opinii Neutre - 0,60

Un scor peste media de 0,5 indică o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,75 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

În acest prospect găsiți: Ce este Lipovita 1000 și pentru ce se utilizează; Înainte să utilizați Lipovita 1000 - Vitamina C Lipozomală; Cum să utilizați Lipovita 1000; Reacții adverse posibile Lipovita 1000.

pareri forum lipovita 1000 vitamina c lipozomala


Particularitatea formei de prezentare consta in utilizarea formei liposolubile de vitamina C, care prezinta avantajul unei absorbtii ridicate si a eliberarii directe la nivel celular, inclusiv la nivelul sistemului nervos. 

Astfel, avantajul formei consta in manifestarea proprietatilor antioxidante la nivelul celulelor intregului organism.

Conform prospectului, Lipovita 1000 are următoarele beneficii:
  • asigură mentinerea functionarii normale a sistemului imunitar
  • ajută la protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ
  • ajută la formarea normala a colagenului pentru functionarea normala a vaselor de sange, a sistemului osos, a ligamentelor, a gingiilor, a dintilor si a pielii
  • asigură reducerea oboselii si extenuarii
  • menține metabolismul energetic normal

Organismul nostru este atacat zilnic de virusi si bacterii de tot felul. In plus, stresul, lipsa odihnei corespunzatoare si alimentatia nesanatoasa ne fac vulnerabili la boli, iar imunitatea noastra este la pamant. 

Suntem in permanenta obositi si stresati, devenim irascibili si agitati iar aceste stari ne afecteaza atat in viata de familie, cat si in cariera. 

Poate nu constientizam aceste lucruri, dar organismul nostru le resimte din plin. Este momentul sa ne ocupam si de calitatea vietii noastre. 

Este momentul pentru o cura cu Lipovita 1000 Vitamina C lipozomala. 

De ce lipozomica? Pentru ca in acest fel corpul poate absorbi, intr-un timp scurt, o cantitate suficient de mare de vitamina care sa influenteze benefic intregul organism.

Ingrediente compoziție Lipovita 1000: apa purificata biologic, ascorbat de sodium – 16,98%, citrat de magneziu  - 2,26 %, agent de incarcare: glicerina vegetala, pulbere de lecitina obtinuta din seminte de Floarea-soarelui (Helianthus annuus) – 1,89%, sulfat de zinc heptahidrat – 0,38%, potentiator de aroma: acid citric, aroma portocale colorant: beta-caroten, conservant: sorbat de potasiu, stabilizator: guma xantan, indulcitor: amestec de: eritritol (95 %), glicozide din Stevie (Stevia rebaudiana), guma acacia; selenit de sodium – 0,00007%

Mod de administrare Lipovita 1000: 5 ml dizolvati in apa plata, inainte de masa.

Contraindicații și atenționări Lipovita 1000 - Vitamina C lipozomală

Contraindicat persoanelor alergice la oricare dintre ingredientele produsului!

A se consulta specialistul inainte de utilizare, in special de catre femeile insarcinate sau cele care alapteaza!

Vitamina C in exces poate avea efect laxativ!


MAI POTI CITI