MYCOFIN cremă păreri forumuri. Prospect Mycofin cremă indicații și contraindicații.

Prospect Mycofin cremă. Ce este Mycofin cremă și pentru ce se utilizează.

Părerea comentariilor despre Mycofin cremă 
extrasa din comentariile de pe forumurile cu topicuri despre suplimente naturale pentru funcționarea normală a glandei tiroide și a sistemului imunitar:

1. Păreri Pozitive - 0,70
2. Sentiment Negativ- 0,58
3. Opinii Neutre - 0,64

Un scor peste media de 0,5 indică o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,75 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

În acest prospect găsiți: Ce este Mycofin cremă și pentru ce se utilizează; Înainte să utilizați Mycofin cremă; Cum să utilizați Mycofin cremă; Reacții adverse posibile Mycofin cremă.

mycofin crema pareri forum tratament micoze

Mycofin cremă este conform prospectului un antimicotic pentru uz intern din familia alilaminelor cu spectru antimicotic larg. 

Este activ fata de Trychophyton spp. (T. Rubrum, T. Mentagrophytes, T. Verrucosum, T. Violaceum), Microsporum canis, Epidermophyton floccosum, Candida albicans, Pityrosporum orbiculare (Malassezia furfur).

Mecanismul actiunii Mycofin cremă constă in inhibitia scvalenepoxidazei si sintezei ergosterinei, sterinei principale a membranei celulare fungice.

INDICATII UTILIZARE MYCOFIN cremă 

Dermatomicozele (epidermofitia pielii si unghiilor, trichofitia, microsporia, rubromicoza, pitiriazisul versicolor), candidozele pielii si mucoaselor.

DOZE SI MOD DE ADMINISTRARE MYCOFIN cremă 

Adulti cate 125 mg de doua ori pe zi sau 250 mg o data pe zi.

Copii sub 20 kg cate 62,5 mg o data pe zi, 20-40 kg cate 125 mg o data pe zi, peste 40 kg cate 250 mg o data pe zi.

Crema se aplica local de 1-2 ori pe zi, in afectiunile pielii corpului timp de 1-2 saptamani, ale piciorului timp de 2-4 saptamani.

CONTRAINDICATII MYCOFIN cremă 

Hipersensibilitatea la preparat.

ATENTIONARI SI PRECAUTII SPECIALE DE UTILIZARE MYCOFIN cremă 

Insuficienta hepatica si renala, sarcina, lactatia, varstnicii.


MAI POTI CITI