NEUKRON Ofta mese păreri forumuri. NEUKRON Ofta mese prospect, indicații, prețuri farmacie

Părerea comentariilor despre NEUKRON Ofta mese extrasa din comentariile de pe forumurile cu topicuri despre suplimente cu Citicolina in solutie orala:

1. Păreri Pozitive - 0,72
2. Sentiment Negativ- 0,58
3. Opinii Neutre - 0,60

Un scor peste media de 0,5 indică o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,75 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

Neukron Ofta mese, 30 flacoane x 10 ml, Omikron avea la momentul analizei prețul aproximativ de 98 lei în Farmaciile Tei.

neukron ofta mese pareri forumuri suplimente cu citicolina pentru vedere


În acest prospect găsiți: Ce este NEUKRON Ofta mese și pentru ce se utilizează; Înainte să utilizați NEUKRON Ofta mese; Compoziție NEUKRON Ofta meseCum să utilizați NEUKRON Ofta meseReacții adverse posibile si contraindicatii NEUKRON Ofta mese.

Ce este NEUKRON Ofta mese

NEUKRON Ofta mese este un supliment alimentar care conține Citicolina în soluție orala și care poate fi utilizat pentru reglarea echilibrului nutrițional al acestui nutrient în cazul aportului alimentar necorespunzător sau în cazul creșterii fiziologice a necesarului zilnic.

Acuitatea vizuala depinde in cea mai mare parte de funcționarea normala a structurilor celulare nervoase implicate in funcția vizuala.

Din acest motiv, este deosebit de important sa se asigure organismului un sistem neuroprotector care sa mențină nivelurile fiziologice ale fosfolipidelor membranare, menținând astfel integritatea membranei celulare nervoase.

Fosfolipidele membranare, în special fosfatidilcolina, sunt constituenți prezenți in mod normal in membranele celulare ale nervului optic.

Citicolina este un intermediar in biosinteza fosfolipidului membranar fosfatidilcolina.

Compoziție NEUKRON Ofta mese


  • apa; 
  • fructoza; 
  • sare sodica de citicolina (500 mg); 
  • corectori de aciditate: lactat de sodiu solutie 60%, acid citric anhidru; 
  • conservant: sorbat de potasiu


Citicolina conținută în NEUKRON Ofta mese este sursă de colina. Colina contribuie la metabolismul normal al homocisteinei.

Formularea in soluție orala asigura o bio-disponibilitate ridicată.

Citicolina este o molecula prezenta in mod normal in organism. Este un precursor al fosfolipidelor care formează membrana celulara.

Citicolina este, de asemenea, utilizata de către celulele nervoase pentru sinteza acetilcolinei, care este implicata in transmiterea semnalelor vizuale

Mod de administrare NEUKRON Ofta mese

1 flacon de 10 ml pe zi, de preferat, dimineața – o cutie: 30 flacoane 10 ml = 30 zile de cura

Se recomandă utilizarea în serii de 4 luni, alternate cu pauze de 2 luni.

Contraindicații NEUKRON Ofta mese

Produsul este un supliment alimentar și nu trebuie să înlocuiască o dieta variată și echilibrată și un stil de viața sănătos.


MAI POTI CITI