OBESIMED FORTE păreri forum. OBESIMED FORTE capsule prospect, contraindicații, prețuri farmacii

Părerea comentariilor despre Obesimed forte 42 capsule Benelux extrasa din comentariile de pe forumurile cu topicuri despre suplimente naturale pentru slăbit eficiente:

1. Păreri Pozitive - 0,70
2. Sentiment Negativ- 0,59
3. Opinii Neutre - 0,63

Un scor peste media de 0,5 indică o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,75 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

La momentul analizei review-urilor Obesimed Forte, 42 capsule, Benelux avea prețul de aproximativ 65 lei în Farmaciile Tei.

În acest prospect găsiți: Ce este Obesimed forte și pentru ce se utilizează; Înainte să utilizați Obesimed forte; Cum să utilizați Obesimed forte; Reacții adverse posibile Obesimed forte.

Cum funcționează Obesimed Forte

obesimed forte pareri forumuri preturi

Obesimed Forte oferă o abordare diferita pentru pierderea în greutate, prin utilizarea unei combinatii de polizaharide vâscoase înalt purificate si naturale care își multiplica reciproc efectele.

Obesimed Forte absoarbe de sute de ori propria greutate în apa în decurs de 30 de minute pana la o ora.

Când se dizolva capsula, se extinde in stomac pentru a deveni o matrice de gel stabila, foarte vâscoasa.

Acest lucru creează un sentiment de plenitudine, prin urmare dimensiunile porției de mâncare pot fi reduse si devine mult mai ușor sa se urmeze o dieta cu o cantitate limitata de calorii.

Dupa masa, matricea de gel se amesteca cu alimentele.

Acest lucru nu va amâna numai pofta de mâncare, dar va încetini, de asemenea, procesul de digestie. Obesimed Forte asigura ca simțiți mai putina foame din cauza senzației de sațietate conferita stomacului si promovării unui nivel sănătos de zahar din sânge.

Dozare si administrare Obesimed Forte: 

Luati 1 pana la 2 capsule de 3 ori pe zi, cu o ora inainte de fiecare masa, cu cel putin 1 pahar de apa. Capsula trebuie inghitita in intregime.

Doza efectiva poate fi diferita pentru fiecare persoana si poate varia de la 1 la 2 capsule pe doza pana la o doza maxima de 6 capsule de 3 ori pe zi.

Doza poate fi marita la fiecare 3 zile cu 1 capsula per masa, pana cand senzatia de foame intre perioadele de pofta de mancare se reduce semnificativ. Nu depasiti doza maxima.

Nu utilizati Obesimed Forte mai mult de 30 de zile intr-o singura perioada de tratament. Tratamentul poate fi reluat dupa 4 zile.

Obesimed Forte NU este adecvat copiilor.

Ingrediente: Produsul se bazeaza pe ingrediente vegetale: Omtec19, Amylum Solani, Omtec20, hipromeloza (E464), Oleum Helianthus, oxid de titan (E171).

Produsul este potrivit pentru vegetarieni. Acest produs nu contine alergeni.

Utilizare in timpul sarcinii si/sau alăptării: Pierderea in greutate nu este recomandata in timpul sarcinii sau alăptării, deoarece substanțele nocive din tesutul adipos (denumite si grăsimi corporale) pot fi transmise copilului. Prin urmare, utilizarea Obesimed Forte nu este recomandata.

Utilizare in asociere cu alte medicamente: Obesimed Forte scade nivelul glucozei din sânge. Daca aveți diabet, este important sa monitorizați corect nivelul glicemiei.

Adresati-va medicului dumneavoastră deoarece este posibil ca medicamentul dumneavoastră pentru diabet zaharat sa fie ajustat.

Utilizarea Obesimed Forte in asociere cu alte suplimente alimentare sau medicamente care au un efect hipoglicemic nu este recomandata atunci când medicul sau farmacistul nu a fost consultat in prealabil.

Obesimed® Forte incetineste rata de absorbtie a alimentelor si poate face teoretic același lucru cu medicamentele.

Medicamentele administrate pe cale orala trebuie luate cu o ora înainte sau după 4 ore după utilizarea Obesimed Forte.

Consultați medicul sau farmacistul dumneavoastră daca luati medicamente înainte de a începe sa utilizati Obesimed Forte.

Multivitamine si Obesimed Forte: 

Ar trebui sa luati un preparat multivitaminic si minerale in fiecare zi în timp ce pierdeti din greutate si folositi Obesimed Forte.

Obesimed Forte scade nivelul anumitor vitamine si minerale absorbite de organism.

Dupa preferinta, luati suplimentul de vitamine si minerale înainte de culcare pentru a va ajuta si pentru a va asigura ca vitaminele si mineralele sunt absorbite de corpul dumneavoastră.

Contraindicații. Nu utilizați Obesimed Forte in urmatoarele situatii:

- daca sunteți suprasensibil la unul sau mai multe ingrediente;
- daca ati suferit de tulburări gastro-intestinale;
- daca ati suferit de stenoza esofagiana sau de anomalii intestinale preexistente;
- când sunteți gravida sau alăptați.
- daca aveți vreo îndoiala cu privire la faptul ca puteți utiliza Obesimed® Forte si/sau dacă puteti utiliza produsul in asociere cu medicamente, consultați mai întâi medicul sau farmacistul.

Nu deschideti capsula inainte de utilizare. A nu se lasa la indemana copiilor mici.

Efecte secundare posibile Obesimed Forte: 

Obesimed Forte este bine tolerat, dar poate duce la cateva efecte secundare, desi nu toata lumea sufera de aceste reactii adverse.

Pot aparea manifesstari initiale de tulburari gastrice stomacale si intestinale, cum ar fi scaune subtiri sau rare, diaree usoara, reflux si formare de gaz sau constipatie.

De obicei, aceste efecte secundare dispar dupa cateva zile. Pentru a evita aceste reactii adverse, incepeti cu o doza mica (1 capsula per masa) si apoi cresteti treptat cantitatea pe masura ce organismul se ajusteaza.

Daca vreuna dintre aceste reactii adverse devine grava sau daca observati orice reactii adverse care nu sunt mentionate in aceste instructiuni de utilizare, consultati medicul sau farmacistul.


MAI POTI CITI