PROVENE Cremă păreri forumuri. ProVene cremă prospect indicații și contraindicații. Prețuri farmacie.

Părerea comentariilor despre ProVene cremă 50 gr extrasa din opiniile și review-urile de pe forumurile cu topicuri despre tratamentul varicelor și senzației de picioare grele, obosite:

1. Păreri Pozitive - 0,72
2. Sentiment Negativ- 0,57
3. Opinii Neutre - 0,62

Un scor peste media de 0,5 indică o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,75 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

ProVene cremă, 50 g, P.M Innovation Laboratories avea la momentul analizei recenziilor prețul de aproximativ 40 lei în farmaciile Tei.

În acest prospect găsiți: Ce este ProVene cremă și pentru ce se utilizează; Înainte să utilizați ProVene cremă; Cum să utilizați ProVene cremă; Reacții adverse posibile ProVene cremă.

provene crema pareri forum tratament varice picioare obosite


Conform prospectului, ProVene 50 gr are la bază o formulă unică în lume, care combină principii active indicate în tratamentul varicelor și senzației de picioare grele, obosite.

ProVene reprezintă un remediu inovator, ce combină proprietățile active din peste 10 ingrediente cheie, stimulând drenajul natural al venelor varicoase și al sistemului limfatic.

ProVene® acționează imediat și eficient prin ingredientele sale active cu proprietăți vasotonice și analgezice, pentru refacerea rapidă în urma efortului fizic intensiv (maraton, alergare, cycling, fitness etc.) sau a poziției ortostatice prelungite, ajutând astfel la refacerea rapidă și menținerea tonusului și sănătății vasculare.

ProVene cremă susține sănatatea sistemului circulator Ajută la recuperare rapidă după efort fizic intensiv PRO VENE SĂNĂTOASE

Principiile active din ProVene străbat rapid pielea și acționează prompt la nivel local, îmbunătățind fluxul de sânge și accelerând procesul natural de vindecare al venelor varicoase și refacerea tonusului sistemului vascular.

Dezvoltat pe parcursul mai multor ani de cercetare clinică, ProVene cremă acționează pe baza unui efect sinergic al ingredientelor sale active, prin vasoconstricție periferică și stimulare a fluxului de sânge circulant.

Pentru ce este indicat ProVene

Crema ProVene® conține principii active indicate în cazul varicelor, edemelor, în insuficiență venoasă sau limfatică, a senzației de picioare grele și obosite, pentru stimularea drenajului limfatic și a acidului lactic rezultate în urma efortului fizic intensiv (maraton, alergare, cycling, fitness etc.) sau a poziției ortostatice prelungite.

Cine poate utiliza crema ProVene: 

ProVene poate fi folosit în siguranță atât de bărbați, cât și de femei.

Cum să utilizați ProVene

Crema ProVene se aplică local, la nivelul zonei afectate, de cel puțin 1-2 ori pe zi sau de mai multe ori, dacă este necesar.

Se masează ușor până la absorbția completă a cremei.

Pentru eficiență maximă, se recomandă o aplicare seara, înainte de culcare și imediat după efort fizic intensiv.

Pentru aplicare, se îndepărtează capacul tubului și se folosește partea superioară a acestuia pentru a se găuri sigiliul produsului.

Cât timp poate fi utilizat ProVene Cremă

Ținând cont că este un produs ce are la bază ingrediente naturale active, ProVene® poate fi utilizat pe o perioadă nelimitată, fără a dezvolta reacții adverse.

Poate determina crema ProVene reacții adverse? ProVene este bine tolerat și nu dezvoltă reacții adverse.

Totuși, dacă observați apariția unor efecte nedorite, opriți administrarea și solicitați sfatul medicului sau al farmacistului.

Ce conține în compoziție ProVene Cremă

ProVene conține în compoziție ingrediente active naturale, care și-au dovedit eficiența din cele mai vechi timpuri, atât datorită capacității de acțiune rapide, precum și gradului sporit de siguranță în administrare.

În formula corectă, ingredientele active din plante medicinale au acțiune imediată, încă de la prima utilizare.

ProVene este o formulă eficientă de ingrediente active cu rol în reducerea varicelor și stimularea drenajului vascular.

ProVene are la bază o formulă unică în lume, care combină principii active indicate în tratamentul varicelor și senzației de picioare grele, obosite.

ProVene este un remediu inovator, ce combină proprietățile active din peste 10 ingrediente cheie, stimulând drenajul natural al venelor varicoase și al sistemului limfatic.


MAI POTI CITI