QUERCETIN ZENYTH păreri forumuri. QUERCETIN prospect, ce este şi pentru ce se utilizează.

Prospect QUERCETIN ZENYTH Pharma. Ce este QUERCETIN și pentru ce se utilizează.

Părerea comentariilor despre QUERCETIN  extrasa din comentariile de pe forumurile cu topicuri despre suplimente naturale pentru  pentru imunitate și controlul alergiilor:

1. Păreri Pozitive - 0,69
2. Sentiment Negativ- 0,55
3. Opinii Neutre - 0,60

Un scor peste media de 0,5 indică o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,75 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

În acest prospect găsiți: Ce este QUERCETIN și pentru ce se utilizează; Înainte să utilizați QUERCETIN ; Cum să utilizați QUERCETIN ; Reacții adverse posibile QUERCETIN.

quercetin  zenyth pareri form alergii si imunitate

Conform prospectului, Quercetin Zenzth este un supliment alimentar 100% natural, recomandat pentru menținerea sănătății sistemului imunitar, respirator, cardiovascular, pentru reducerea stresului oxidativ, inflamației și a manifestărilor alergice (în special în sfera sistemului respirator – astm bronșic, rinită alergică).

Quercetina este un flavonoid, care se găsește în mod natural în fructe și legume crude (ardei, ceapă, sparanghel, roșii, broccoli, cireșe, mere, struguri).

Quercetina este recunoscută pentru proprietățile sale antioxidante puternice. În suplimentele alimentare, quercetina are, de asemenea, proprietăți antiinflamatoare și antihistaminice.

În plus, contribuie la menținerea tensiunii arteriale în limite normale, reduce fragilitatea capilarelor și protejează vasele de sânge, favorizează scăderea colesterolului.

Quercetina are și proprietăți anti-aging (anti-imătrânire), contribuind la menținerea sănătății pielii, creierului și inimii.

Un studiu clinic efectuat de către Universitatea Zlin (Department of Food Analysis and Chemistry, Faculty of Technology), din Cehia, a arătat că quercetina poate contribui la menținerea echilibrului imunitar Th1 – Th2 și la prevenirea formării anticorpilor IgE.

Astfel, quercetina reduce simptomele caracteristice reacțiilor alergice, declanșate de polen, păr de animale, produce chimice (urticarie, prurit, înroșirea pielii, strănut, nas înfundat, respirație dificilă).

Beneficii administrare QUERCETIN ZENYTH

  • Întărirea sistemului imunitar.
  • Diminuarea reacțiilor alergice (astm bronșic, rinită).
  • Protecție antioxidantă.
  • Sănătatea sistemului respirator.
  • Reducerea inflamației.
  • Sănătatea sistemului cardiovascular.
  • Menținerea tensiunii arteriale în limite normale.
  • Scăderea colesterolului.
  • Normalizarea nivelului de dopamină, serotonină și cortizol.

Quercetina este unul dintre cei mai puternici nutrienți antioxidanți existenți în natură. Administrate pe termen lung, suplimentele cu quercetină reduc nivelul radicalilor liberi și implicit inflamația.

Ingrediente capsulă QUERCETIN: Quercetin dihidrat din muguri florali de salcâm japonez (Sophora japonica), 95% – 500 mg

Mod de administrare: Câte o capsulă de 1-2 ori pe zi, de preferat în timpul mesei sau conform recomandării specialistului.

VERIFICĂ AICI PREŢURILE ACTUALIZATE

Atenționări şi precauţii

Utilizarea de către copiii mici, femeile însărcinate sau care alăptează se va face la recomandarea specialistului.

QUERCETIN Zenyth nu este recomandat persoanelor cu intoleranță la oricare dintre ingrediente.

Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată și echilibrată și un mod de viață sănătos! A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic!

A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici!


MAI POTI CITI