SALVANIM Iași păreri forumuri spital veterinar cu program și sâmbăta. Adresă contact.

Pe forumuri părerile despre SALVANIM Iași sunt majoritar pozitive, recenziile și opiniile exprimând ca și sentiment preponderent mulțumirea alături de încrederea în profesionalismului referitor la relaţia medic veterinar - client - animal de companie.

Spitalul Veterinar SALVANIM din Iași vă pune la dispoziţie servicii moderne de diagnostic (radiologie, radiografie, ecografie, analize, etc.), tratament (chirurgie, stomatologie, etc.), găzduire, toaletaj, precum şi o gamă foarte largă de accesorii şi produse pentru nutriţia animalului dumneavoastră.

SALVANIM Iași funcţionează ca spital al cărui proprietar este Dr. Edmond Stecyk, cu sală de aşteptare şi recepţie, sală de consultaţie cu echipamente pentru diagnostic de laborator, radiologie şi ecografie, o modernă sală de operaţie dotată cu aparatură de anestezie generală Isofluran, o sală de tratament şi stomatologie, o camera pentru toaletare, îmbăiere şi uscare a câinilor şi 20 de spaţii pentru spitalizare şi pensiune.

pareri spital veterinar salvanim iasi program non stop


Adresă contact SALVANIM Iași 
Str. Sf. Petru Movilă (fostă Uzinei) nr.30
Iaşi, 700014, România
Tel./Fax: +40 (0)232 212.184Luni-Vineri: 09.00-17.00

Program spital veterinar SALVANIM Iași 
Sâmbătă: 09.00-13.00
Duminică: închis

Biografie Dr. Edmond Stecyk Salvanim Iași

Absolvent al Facultății de Medicină Veterinară din Iaşi în 1992

În perioada 1995-1998 Dr. Edmond Stecyk efectuează un stagiu de specializare în Franţa, prin intermediul organizaţiei "Veterinaire sans Frontieres", la invitaţia preşedintelui Dr. Bernard Lobietti.

Din anul 1998 efectuează stagii de specializare în cadrul Universităţii de Medicină Veterinară Madison Winsconsin şi în spitalul "Spring Harbor Animal Hospital" din Madison-Winsconsin, colaborând cu Dr. Link. Multiple participări la diverse congrese în Europa.

In 2003 Dr. Edmond Stecyk efectueaza un stagiu de pregatire in Parcul Zoologic din Melbourne, Australia. De asemenea a participat la Congrese de specialitate din Statele Unite si Europa.

In 2010 incepe sa colaboreze si cu Centrul de diagnostic al displaziei sold si cot al SV Germania si in 2013 obtine titlul de lector oficial FCI acordat de GRSK Germania.

In 2013 este ales infunctia de Presedinte al Societatii Romane Veterinare de Ortopedie (SRVO).

In 2014 devine Presedinte al Centralei de Diagnostic al Maladiilor Ereditare ale Cainelui(CDMEC Romania).


MAI POTI CITI