SFATURI eliminare Grăsime șolduri. Soluţii pentru îndepartare grăsimii de pe şolduri.

Vă prezentăm câteva sfaturi pentru eliminarea grăsimii de pe şolduri la femei si la bărbaţi, recomandări pentru îndepărtarea şi topirea grasimii de pe şolduri.

Ai pus grăsime pe şolduri si nu ştii cum sa o elimini? Află că nu este nevoie de exerciţii fizice epuizante, urmează sfaturile de mai jos şi o să vezi că nu este aşa de dificil să topeşti aripioarele de grăsime de pe şolduri.

1) Topiere grăsimea de pe șolduri: Consumă zilnic alimente care stimulează arderile metabolice

Adaugă în alimentația ta acele produse care stimulează metabolismul. Legumele și fructele sunt alegerile cele mai sănătoase.

Bogate în vitamine, minerale și enzime, legumele şi fructele ajută organismul tău să „experimenteze” senzația de sațietate, eliminând din start dorința de a ronțăi în permanență câte ceva.

indepartare topire depuneri de grasime solduri


2) Eliminarea grăsimii de pe șolduri: Hidratează-te. Bea 8 pahare de apă pe zi

Este simplu. Ai grijă să bei 8 pahare de apă pe zi.

Unul imediat după ce te-ai trezit, cu o jumătate de lămâie stoarsă.

Alt pahar înainte de culcare, îți asiguri astfel hidratarea din timpul nopții. Restul de 6 pahare de apă pot fi consumate pe parcursul zilei.

3) Eliminarea grăsimii de pe șolduri: Masajul cu bambus

Masajul cu beţe de bambus ajută la dizlocarea depozitelor de grăsime, în special din zonele greu de lucrat la sală (flancuri, coapse, şolduri etc).

Masajul cu beţe de bambus nu este un masaj anticelulitic, ci o terapie net superioară, care oferă rezultate vizibile, previne recurenţa şi nu doare absolut deloc.

Unul dintre principalele avantaje ale masajului cu bambus constă în faptul că oferă rezultate de 8 ori mai bune decât masajul clasic anticelulitic, fără leziunile asociate acestuia din urmă.

Fiind un masaj dinamic şi viguros, prin intermediul masajului cu beţe de bambus întreg organismul este pus în mişcare, astfel încât procesele responsabile cu arderea grăsimilor sunt stimulate şi reînvățate să funcționeze la capacitate maximă.

4) Grăsimea de pe şolduri şi cum scapi de ea: Elimină din alimentație zahărul și grăsimile

Alimentele bogate în zahăr și grăsimi nu fac altceva decât să-ți „hrănească” grăsimea care se acumulează în zona abdomenului și a șoldurilor.

Cantitatea enormă de insulină secretată de pancreas „construiește” straturile inestetice din aceste zone.

Elimină cât mai repede din alimentaţia ta produse ca ciocolată, prăjituri, zahăr în stare pură, alimentele procesate, junk food-ul.

De asemenea scoate din dieta ta zilnică sosurile grase, prăjelile și înlocuiește-le cu salate simple și produse puțin procesate.


MAI POTI CITI