SlimJoy AdipoSlim EXTREME prospect. Ce este AdipoSlim EXTREME şi pentru ce se utilizează. AdipoSlim EXTREME păreri forumuri.

Prospect SlimJoy AdipoSlim EXTREME. Ce este AdipoSlim EXTREME și pentru ce se utilizează.

Părerea comentariilor despre 
AdipoSlim EXTREME SlimJoy extrasa din comentariile de pe forumurile cu topicuri despre suplimente naturale pentru reducerea grăsimii abdominale:

1. Păreri Pozitive - 0,67
2. Sentiment Negativ- 0,59
3. Opinii Neutre - 0,60

Un scor peste media de 0,5 indică o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,75 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

În acest prospect găsiți: Ce este AdipoSlim EXTREME și pentru ce se utilizează; Înainte să utilizați AdipoSlim EXTREME; Cum să utilizați AdipoSlim EXTREME; Reacții adverse posibile AdipoSlim EXTREME.

AdipoSlim EXTREME pareri forum arderea grasimii abdominale


Conform prospectului, fiecare din cele 4 ingrediente principale din AdipoSlim EXTREME poate activa grăsimea maro - grăsimea responsabilă de termogeneză (arderea grăsimilor pentru generarea căldurii). Făcând acest lucru, AdipoSlim EXTREME îți transformă corpul într-o mașinărie de ardere a grăsimilor.

Datorită formulei noi cu acțiune 2 în 1 AdipoSlim EXTREME SlimJoy stimulează arderea grăsimii și previne depozitarea de grăsimi noi.

➤ Reduce grăsimea abdominală cu până la 50%

➤ Reduce circumferința taliei cu până la 7.5 cm

➤ Reduce circumferința șoldurilor cu până la 6 cm

➤ Accelerează arderea grăsimilor cu până la 33%

➤ Activează țesutul adipos maro

INGREDIENTE SlimJoy AdipoSlim EXTREME: MOROSIL (Extract din portocale roșii de Sicilia var. Moro cu 4,3-4,5% vitamina C), extract din frunze și muguri de ceai verde cu 90% polifenoli totali și 2-6% cafeină, MaxiTherm SD (extract din fruct de piper cayenne încapsulat cu 2% capsaicinoizi), clorhidrat de piridoxină, BioPerine (extract de piper negru cu 95% piperină), agent antiaglomerant: concentrat de orez, capsule: hidroxipropil metilceluloză.

MOD DE ADMINISTRARE SlimJoy AdipoSlim EXTREME: Doza zilnică recomandată este de 1 capsulă pe zi cu un pahar de apă după masă.

DE RETINUT: Doza zilnică recomandată de SlimJoy AdipoSlim EXTREME nu trebuie depășită.

Suplimentele alimentare nu sunt un substituit pentru o dietă echilibrată și variată. Este important să aveți o alimentație variată și echilibrată și un stil de viață sănătos.

ATENȚIONĂRI ADMINISTRARE SlimJoy AdipoSlim EXTREME: Dacă sunteți hipersensibil la orice component al acestui produs sau luați medicamente înainte de utilizare consultați medicul.

Acest produs nu este recomandat dacă sunteți însărcinată sau alăptați (conținut de cafeină: 2-6 mg/1 capsulă).

Deși este utilizata o formă încapsulată a extractului de piper cayenne (MaxiThermTM), persoanele cu un stomac mai sensibil pot avea reacții adverse ușoare, cum ar fi iritarea stomacului.


MAI POTI CITI