TYROHELP păreri forumuri. THYROHELP prospect alternativă naturală la Euthyrox, prețul tiroidei sănătoase.

Prospect TYROHELP. Ce este TYROHELP  și pentru ce se utilizează.

Părerea comentariilor despre TYROHELP 
extrasa din comentariile de pe forumurile cu topicuri despre suplimente naturale pentru funcționarea normală a glandei tiroide și a sistemului imunitar:

1. Păreri Pozitive - 0,72
2. Sentiment Negativ- 0,58
3. Opinii Neutre - 0,60

Un scor peste media de 0,5 indică o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,75 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

În acest prospect găsiți: Ce este THYROHELP și pentru ce se utilizează; Înainte să utilizați THYROHELP; Compozitie THYROHELP; Cum să utilizați THYROHELP; Reacții adverse posibile THYROHELP.

pareri thyrohelp capsule forum alternative naturale euthyrox

La momentul analizei recenziilor o cutie de ThyroHelp Plantapol 30 de capsule era de 52 lei.

Conform prospectului, Thyrohelp este un supliment alimentar a cărui compoziţie unică (aminoacidul L-tirozină, zinc, seleniu, vitamina D și extract standardizat de turmeric), contribuie la funcționarea normală a glandei tiroide și a sistemului imunitar.

Ingrediente compoziție ThyroHelp

• L-tirozină (aminoacid proteinogenic):  250 mg

• Extract de Turmeric (Curcuma longa, 95% curcumina): 75 mg

• Zinc (sulfat de zinc - 41,66 mg): 15 mg

• Seleniu (selenit de sodiu): 100 mcg

• Vitamina D (colecalciferol): 10 mcg

Tirozina este folosită de organism în combinație cu iodul pentru a produce hormonii tiroidieni: tiroxină (T4) și  triiodotironină (T3). Așadar, adăugarea de L-tirozină (unul dintre izomerii naturali ai aminoacidului) la dieta pacienților cu hipotiroidism este o practică frecventă.

L-tirozina administrată sub formă de supliment îmbunătățește funcția neuroendocrină și previne scăderea nivelului hormonilor tiroidieni cauzată de stresul cronic.

Extractul standardizat de turmeric poate proteja glanda tiroidă de disfuncţionalitate și contribuie astfel la menținerea unor niveluri normale de hormoni tiroidieni

Suplimentarea dietei cu curcumină reduce semnificativ dimensiunea acestor noduli după o perioadă de administrare de doar 6 săptămâni

Aportul de zinc a crescut nivelul de T3 liber, iar combinația de zinc și seleniu a condus la o scădere semnificativă a TSH și la o creștere a T4.


Nivelurile scăzute de zinc au fost asociate cu o autoimunitate crescută - niveluri ridicate de anticorpi anti-tiroidieni – Anti-TPO (tiroidperoxidaza) și Anti-Tg (Tiroglobulina) au fost observate la pacienții tiroidieni cu deficit de zinc

S-a dovedit că o serie de tumori tiroidiene sunt asociate cu niveluri serice scăzute de vitaminei D.O serie de studii clinice au descoperit că administrarea unui supliment de colecalciferol are un efect benefic asupra nivelurilor de anticorpi anti-tiroidieni și T4.

S-a demonstrat în mod repetat că aportul suplimentar de seleniu poate contribui la reducerea anticorpilor anti-tiroidieni, la îmbunătățirea structurii glandei tiroide și că are efecte benefice în tiroiditele autoimune (inclusiv Tiroidita Hashimoto)

Mod de administrare ThyroHelp

Doza zilnică recomandată: 1 capsulă pe zi

Contraindicații ThyroHelp

Copii mai mici de 6 ani, femeile însărcinate sau care alăptează, persoane cu hipersensibilitate la oricare dintre componentele produsului.


MAI POTI CITI