VITAPHYTOL păreri forumuri, ce este şi pentru ce se utilizează. Vitaphytol prospect indicații și contraindicații.

Prospect Vitaphytol capsule cu vitamina C si Propolis. Ce este Vitaphytol și pentru ce se utilizează. 

Părerea comentariilor despre Vitaphytol extrasa din comentariile de pe forumurile cu topicuri despre suplimente naturale pentru întărirea sistemului imunitar, creșterea energiei și reducerea senzației de oboseala:

1. Păreri Pozitive - 0,69
2. Sentiment Negativ- 0,58
3. Opinii Neutre - 0,64

Un scor peste media de 0,5 indică o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,75 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

vitaphytol pareri forum intarirea sistemului imunitar


În acest prospect găsiți: Ce este Vitaphytol ci Propolis și Echinaceea și pentru ce se utilizează; Înainte să utilizați Vitaphytol; Cum să utilizați Vitaphytol; Reacții adverse posibile Vitaphytol.

Conform prospectului, Vitaphytol este noul supliment alimentar pentru întărirea sistemului imunitar, creșterea energiei si reducerea senzației de oboseala cu ajutorul combinației de ingrediente sale active: Vitamina C, Echinaceea și Propolis.

Compoziția selectată a Vitaphytol conține Vitamina C, Echinaceea si Propolis. Toate aceste ingrediente sunt binecunoscute pentru efectele sale benefice asupra organismului.

Ingrediente Vitaphytol per capsulă

♦ Extract hidroetanolic din parti aeriene și radacini de Echinaceea purpurea, cu 4% polifenoli – 200mg;

♦ Extract hidroetanolic (guma din seminte de carruba) de propolis, cu 18% galangine – 100mg;

♦ Vitamina C / acid L-ascorbic – 40mg

Concentratul de Echinaceea , provine de la o planta medicinală, care în afara de proprietățile sale de a ajuta sistemul imunitar, are, de asemenea un efect calmant si ameliorator asupra tractului respirator superior, precum gatul, faringele si corzile vocale, si poate fi foarte benefic mai ales in timpul infecțiilor virale sezoniere, când, de obicei, ne confruntam cu disconfort si durere in gat.

Propolisul a fost utilizat de mult timo si a fost menționat întotdeauna ca un agent imunomodulator.
Proprietățile imunomodulatoare ale propolisului au efecte asupra producției de anticorpi si asupra diferitelor celule ale sistemului imunitar, implicând răspunsul imun înnăscut si adaptativ.

Astfel spus, propolisul ajuta organismul la intarirea sistemului imunitar in special cand avem de-a face cu gripa sezoniera, raceala, chiar stari de oboseala.

De asemenea, propolisul mai este cunoscut pentru proprietățile sale antimicrobiene, anti-fungice, anti-virale si antiinflamatorii.

Vitamina C este un ingredient foarte important in formula Vitaphytol si este dovedit ca ajuta organismul sa stabilească un metabolism energetic normal si să reducă oboseala, astfel incât sa ne simțim mai energici in fiecare zi!

Mod de administrare Vitaphytol

1 capsula pe zi, dimineata, cu un pahar plin cu apa.

Vitaphytol vine sub forma unei capsule usor de administrat si digerat, astfel incat o puteti avea cu dumneavoastra tot timpul.

Trebuie doar sa luati o capsula de Vitaphytol in fiecare dimineata si sa lasati ingredientele sale sa va ajute organismul sa isi consolideze sistemul imunitar si sa isi restabileasca vitalitatea si protectia imuna.

Contraindicatii Vitaphytol: A nu se consuma de către copii, femei insarcinate sau care alaptează, persoane alergice la produsele apicole.

Atenție! Consultati un specialist in caz de utilizare simultană a unor produse (medicamente) cu efect anticoagulant.


MAI POTI CITI