VITREOCLAR ORO păreri forumuri. Vitreoclar Oro prospect, indicații, contraindicați și prețuri farmacie

Părerea comentariilor despre Vitreoclar Oro stickuri Sifi extrasa din comentariile de pe forumurile cu topicuri despre suplimente pentru refacerea tesutului conjuctiv:

1. Păreri Pozitive - 0,70
2. Sentiment Negativ- 0,58
3. Opinii Neutre - 0,62

Un scor peste media de 0,5 indică o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,75 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

În acest prospect găsiți: Ce este Vitreoclar Oro  și pentru ce se utilizează; Înainte să utilizați Vitreoclar Oro; Compoziție Vitreoclar Oro ; Cum să utilizați Vitreoclar Oro; Reacții adverse posibile si contraindicatii Vitreoclar Oro.


vitreoclar oro pareri forum suplimemnte refacerea tesutului conjunctiv


Vitreoclar Oro, 30 stickuri, Sifi avea la momentul analizei prețul de 49 lei in Farmaciile Tei.

Conform prospectului Vitreoclar Oro este un supliment care are capacitatea de a reface tesutul conjunctiv care sufera procese fiziologice de degradare enzimatica si oxidare.â

Vitreoclar ORO este indicat în cazul carențelor cauzate de nevoile crescute sau de diminuarea
aportului alimentar al acestor componente, mai ales pentru anumite grupe de vârstă (copilărie sau
vârsta a treia) pentru care formularea de stickuri orosolubile facilitează administrarea.

Ingrediente compoziție Vitreoclar Oro Sifi

Vitreoclar ORO este un supliment alimentar care conține în compoziție colagen hidrolizat, glucozamină cu extract din semințe de Vitis Vinifera și vitamina E.

Glucozamina și colagenul se regăsesc în componența țesuturilor conjunctive. Odată cu îmbătrânirea sau în anumite situații țesuturile conjunctive suferă alterări.

Aceste țesuturi (printre care se numără și corpul vitros ocular) sunt formate din celule specializate, dintr-o matrice fibrilară și apă. Componentele fundamentale ale matricei sunt: colagenul, acidul hialuronic și proteoglicanii.

Aceste molecule de natură fibrilară au rol de susținere dar, din punct de vedere fiziologic, sunt supuse proceselor de degradare oxidativă sau enzimatică, contrabalansate de o sinteză continuă; astfel, ar fi necesar să intervenim împotriva degradării și să stimulăm sinteza, în particular pentru sulfatul de condroitină și glucoazmina care sunt substanțe fundamentale pentru structura țesuturilor conjunctive.

Pe lângă glucozamină și sulfat de condroitină, Vitreoclar ORO conține și un extract din semințe de struguri (Vitis vinifera), cu o puternică activitate antioxidantă, în măsură să contracareze efectele dăunătoare ale radicalilor liberi.

Vitamina E împiedică procesele oxidative responsabile de leziunile la nivel celular.


Mod de administrare Vitreoclar Oro stickuri

Un stick pe zi, de dizolvat direct în gură. Nu depășiți doza zilnică recomandată.

Vitreoclar Oro este contraindicat persoanelor alergice la crustacee.

MAI POTI CITI