Difeel Hemp ulei de cânepă pentru îngrijirea scalpului păreri forumuri. Ce este, pentru ce se utilizează și ce preț are.

Părerea comentariilor despre Difeel Hemp ulei de cânepă pentru îngrijirea scalpului extrasa din comentariile de pe forumurile cu topicuri despre suplimente pentru îngrijirea scalpului, am folosit Difeel ulei pentru cresterea parului, Ulei pentru cresterea parului opinie:

1. Păreri Pozitive - 0,72
2. Sentiment Negativ- 0,59
3. Opinii Neutre - 0,60


Un scor peste media de 0,5 indică o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,75 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

Ce este Difeel Hemp ulei de cânepă pentru îngrijirea scalpului și pentru ce se utilizează

Difeel Hemp ulei pentru îngrijirea scalpului este un tratament pentru par, dar care poate fi folosit și pentru masajul corporal.

Compoziție Difeel Hemp ulei pentru îngrijirea scalpului

Difeel Hemp ulei pentru îngrijirea scalpului pareri forum

Asocierea de uleiuri prețioase, de canepa, Pequi, Argan, Tea Tree & Jojoba ajuta la hranirea și protejarea firului de par si la menținerea sănătății scalpului.

VERIFICA AICI PRETURI FARMACIE

Uleiul de canepa contine proteine esentiale și acizi grasi Omega-3, Omega-6 si Omega-9 care hranesc parul, il ingrijesc si mentin sanatatea scalpului.

Este un tratament eficient pentru parul uscat si deshidratat, ajutand la intarirea acestuia si la repararea varfurilor despicate. Poate fi folosit ca tratament la cald pentru parul uscat si deteriorat.

Reacții adverse și contraindicații Difeel Hemp ulei pentru îngrijirea scalpului

Datorită compoziției 100% naturale Difeel Hemp ulei de cânepă pentru îngrijirea scalpului nu are contraindicații în afara alergiei la unul din ingredientele sale.

Difeel Hemp ulei de cânepă pentru îngrijirea scalpului are pret mai mic pe baza cardului Catena.


MAI POTI CITI