Dr.Max DIOMAX păreri forumuri. Dr.Max Diomax prospect, indicații, efecte secundare. compoziție

Părerea comentariilor despre  Dr.Max Diomax extrasa din comentariile de pe forumurile cu topicuri despre suplimente pentru înlăturarea senzației de picioare grele și obosite:

1. Păreri Pozitive - 0,69
2. Sentiment Negativ- 0,57
3. Opinii Neutre - 0,59

Un scor peste media de 0,5 indică o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,75 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

În acest prospect găsiți: Ce este  Dr.Max Diomax și pentru ce se utilizează; Înainte să utilizați  Dr.Max Diomax; Compoziție  Dr.Max Diomax; Cum să utilizați  Dr.Max Diomax; Reacții adverse posibile si contraindicatii  Dr.Max Diomax.

Ce este Dr.Max Diomax

diomax dr max pareri forum tratamente picioare grele si obosite


Dr. Max Diomax este conform prospectului un supliment care ajută la buna funcționare normală a sistemului vascular si înlătură senzația de picioare grele și obosite.

Escina din compoziția DIOMAX, un amestec de saponine triterpenice a caror acțiune topică a fost îndelung cercetata prin teste clinice. Escina creste rezistenta capilara si reduce permeabilitatea capilara, având acțiune venotonică. Escina reduce retenția de apa la nivelul capilarelor, diminuând edemele.

Compoziție Dr.Max Diomax

diosmina micronizata, agent de incarcare (celuloza microcristalina), extract hidroetanolic din seminte de Castan-salbatic (Aesculus hippocastanum) cu 20% escina; extract hidroetanolic din fructe de Portocal-amar (Citrus aurantium) cu 95% hesperidina; stabilizator (polivinilpirolidona), agenti de glazurare:(stabilizator (hidroxipropilmetilceluloza), agent antiaglomerant (talc), agent de ingrosare (celuloza microcristalina), coloranti (dioxid de titan, oxizi si hidroxizi de fier), agent antispumant (trietil citrat), stabilizator (beta-ciclodextrina)), extract hidroetanolic din muguri florali de Salcam-japonez  (Sophora japonica) , cu 95% rutin,  agent de ingrosare (carboximetilceluloza de sodiu reticulata), agent antiaglomerant (saruri de magneziu ale acizilor grasi).

Fiecare comprimat de Dr. Max Diomax contine:

♦ Diosmina -450 mg

♦ Hesperidina - 50 mg

♦ Escina - 30 mg

♦ Rutin - 20 mg

Diosmina si Hesperidina sunt 2 bioflavonoide puternice, obținute din citrice, care acționează împreună, ajutând la tonifierea eficientă a venelor varicoase și hemoroidale.

Rutinul este la rândul lui tor un bioflavonoid care acționează împreună cu hesperidina. Rutinul îmbunătățește sănătatea sistemului circulator.

Mod de administrare Dr.Max Diomax

1 comprimat zilnic.

Se recomanda utilizarea comprimatelor după masă, cu o cantitate suficientă de lichide.

VERIFICĂ AICI PREȚURILE

Contraindicații Dr.Max Diomax

Nu este potrivit pentru copii, femei însărcinate și care alăptează. Nu este destinat ca un substitut pentru o dietă variată. 

A se păstra bine închis într-un loc uscat și întunecat la o temperatură sub 30 ° C.  Protejați de lumina directă a soarelui. 

Nu depășiți doza zilnică recomandată.  A nu se lăsa la îndemâna copiilor. 


MAI POTI CITI