DuoLife Clinical Formula ProOptical păreri forumuri, prospect, compoziție, contraindicații

Părerea comentariilor despre DuoLife Clinical Formula ProOptical extrasa din comentariile de pe forumurile cu topicuri despre suplimente pentru refacerea tesutului conjuctiv:

1. Păreri Pozitive - 0,68
2. Sentiment Negativ- 0,59
3. Opinii Neutre - 0,63

Un scor peste media de 0,5 indică o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,75 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

DuoLife Clinical Formula ProOptical nu se comercializează încă în farmacii, prețul acestuia în magazinul online al producătorului, era la momentul analizei de aproximativ 300 lei.

În acest prospect găsiți: Ce este DuoLife Clinical Formula ProOptical și pentru ce se utilizează; Înainte să utilizați DuoLife Clinical Formula ProOptical; Compoziție DuoLife Clinical Formula ProOptical; Cum să utilizați DuoLife Clinical Formula ProOptical; Reacții adverse posibile si contraindicatii DuoLife Clinical Formula ProOptical.

DuoLife Clinical Formula ProOptical pareri forum efecte secundare

Ce este DuoLife Clinical Formula ProOptical

Conform prospectului, DuoLife Clinical Formula ProOptical este o sursă de compuși naturali cu efect protector asupra organului ocular, totul într-o capsulă inovatoare, cu două faze, cu eliberare prelungită.

DuoLife Clinical Formula ProOptica este o combinație unică de două capsule – cea externă sub formă lichidă și cea internă sub formă solidă.

Procesul de absorbție a substanțelor active incluse în faza lichidă începe deja în stomac, în timp ce componentele incluse în forma solidă sunt eliberate de abia în intestinul subțire, de unde ajung direct în sistemul circulator și apoi sunt transportate în țesuturile globului ocular.

Procesul în două etape de absorbție a substanțelor active se caracterizează prin cel mai înalt nivel de absorbție.

Compoziție DuoLife Clinical Formula ProOptical

Compoziția DuoLife Clinical Formula ProOptical a fost îmbogățită cu o serie de substanțe care susțin funcționarea corectă a organului ocular și protejează ochii de efectele dăunătoare ale radiațiilor UV și ale radicalilor liberi.

♦ Luteina prin absorbția luminii albastre, reduce deteriorarea fotochimică cauzată de lumina vizibilă cu lungimi de undă mai scurte. În plus, funcționează cu zeaxantina pentru a forma un filtru pe zona retinei responsabilă de viziunea detaliată, blocarea luminii albastre și prevenirea estompării cauzate de lumină strălucitoare, crescând astfel toleranța ochiului la lumina strălucitoare.

Acest lucru este deosebit de important atunci când ochii noștri sunt expuși la lumină intensă, cum ar fi lumina soarelui, luminile intermitente sau farurile orbitoare noaptea. Testele au confirmat că luteina are un impact pozitiv și asupra pielii umane.

♦ Astaxanthin prin absorbția luminii albastre, reduce daunele fotochimice cauzate de lumina vizibilă cu lungimi de undă mai scurte.

În plus, funcționează cu zeaxantina pentru a forma un filtru pe zona retinei responsabilă de viziunea detaliată, blocarea luminii albastre și prevenirea estompării cauzate de lumină strălucitoare, crescând astfel toleranța ochiului la lumina strălucitoare.

Acest lucru este deosebit de important atunci când ochii noștri sunt expuși la lumină intensă, cum ar fi lumina soarelui, luminile intermitente sau farurile orbitoare noaptea. Testele au confirmat că luteina are un impact pozitiv și asupra pielii umane.

♦ Crocin și substanțe antioxidante safranale care protejează ochii împotriva efectelor nocive ale radiațiilor ultraviolete (UV).

♦ Vitamina C derivată din acerola stimulează sinteza de colagen, un bloc de construcție al corpului vitros.

♦ Zincul este o componentă minerală care sprijină procesele optice; întâlnită mai ales în retină. Deficiența poate provoca miopie.

♦ Licopenul microencapsulat protejează ochiul împotriva efectelor nocive ale radicalilor liberi, joacă, de asemenea, un rol activ în prevenirea degenerarii maculare, după cum sunt confirmate de studiile clinice.

♦ Schisandrinul conținut în extractul de magnolie-viță chineză îmbunătățește acuitatea vizuală la întuneric.

♦ Antocianinele stimulează microcirculația în ochi și sporesc acuitatea vizuală după întuneric.

Mod de administrare DuoLife Clinical Formula ProOptical

1 capsulă pe zi. Nu depășiți aportul zilnic recomandat.

Contraindicații DuoLife Clinical Formula ProOptical

Hipersensibilitate la orice ingrediente ale produsului. Nu folosiți în timpul sarcinii sau alăptarea. Suplimentul dietetic nu trebuie utilizat ca substitut pentru o dietă variată.

Alimentația echilibrată și stilul de viață sănătos sunt esențiale pentru funcționarea corespunzătoare a corpului.


MAI POTI CITI