ENZYSOL păreri forumuri. ENZYSOL prospect, indicații, compoziție și mod de administrare. Prețuri farmacie.

Părerea comentariilor despre ENZYSOL plicuri Dr. Phyto extrasa din comentariile de pe forumurile cu topicuri despre suplimente care susțin digestia sugarului în perioada diversificării alimentației:

1. Păreri Pozitive - 0,70
2. Sentiment Negativ- 0,62
3. Opinii Neutre - 0,58

Un scor peste media de 0,5 indică o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,75 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

Enzysol, 10 plicuri, Dr. Phyto avea la momentul analizei prețul de aproximativ 29 lei în lanțul de farmacii Tei.

În acest prospect găsiți: Ce este ENZYSOL plicuri și pentru ce se utilizează; Înainte să utilizați ENZYSOL plicuri; Compoziție ENZYSOL plicuri Cum să utilizați ENZYSOL plicuri Reacții adverse posibile si contraindicatii ENZYSOL plicuri .

Ce este ENZYSOL plicuri 


enzysol plicuri pareri forum enzime diversificarea alimentatiei la sugari

Conform prospectului, ENZYSOL plicuri este un supliment indicat în tratamentul și profilaxia dispepsiei funcționale, în tratamentul și profilaxia intoleranțelor alimentare.

ENZYSOL Dr. Phyto ajută la ameliorarea simptomatologiei în tratament medicamentos, alimentație necorespunzătoare, stări de stres.

ENZYSOL contribuie la funcționare normală a tractului gastrointestinal și susține dezvoltarea florei intestinale normale.

Previne și combate dispepsia  și intoleranțele alimentare și  simptomele asociate acestora (greață, vomă, senzație de plenitudine abdominală, flatulență, disconfort sau durere abdominală etc.)

ENZYSOL susține digestia sugarului în perioada diversificării alimentației a bebelușilor și favorizează absorbția optimă a nutrienților.

Compoziție ENZYSOL plicuri 

Fructoză, sorbitol, mix enzimatic (amilază, protează, glucoamilază, lipaza, celulaza, lactază, pectinază), bromelaină din ananas 2500 GDU/g (tulpină din Ananas comosus (L.) Merr), aromă de ananas, dioxid de siliciu (agent antiaglomerant)

Mod de administrare ENZYSOL plicuri 

Copii 6 luni – 1 an: 1 plic pe zi, cu recomandarea medicului

Copii 1 – 3 ani: 2 plicuri pe zi

Copii 3 - 12 ani: 3 plicuri pe zi

Adulți: 4 plicuri pe zi

Conținutul plicului se dizolvă în 50 ml apă plată la temperatura camerei.

Se administrează în timpul mesei sau imediat după masă.

Reacții adverse ENZYSOL plicuri 

Fiind un supliment natural, ENZYSOL Dr. Phyto nu are efecte adverse atăta timp cât se respectă indicațiile din prospect.


MAI POTI CITI