Iederazin Supozitoare 1,5g păreri forumuri. Iederazin Supozitoare prospect, indicații, reacții advrese, prețuri

Părerea comentariilor despre Iederazin Supozitoare 1,5g ELZIN PLANT extrasa din comentariile de pe forumurile cu topicuri despre suplimente naturale tratamentul bolii hemoroidale, fisuri si fistule anale:

1. Păreri Pozitive - 0,70
2. Sentiment Negativ- 0,59
3. Opinii Neutre - 0,58

Un scor peste media de 0,5 indică o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,75 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

În acest prospect găsiți: Ce este Iederazin Supozitoare și pentru ce se utilizează; Înainte să utilizați Iederazin Supozitoare; Compoziție Iederazin SupozitoareCum să utilizați Iederazin SupozitoareReacții adverse posibile si contraindicatii Iederazin Supozitoare.

Ce este Iederazin Supozitoare 1,5 g și pentru ce se utilizează


iederazin supozitoare pareri forum remedii hemoroizi si fisuri anale


Iederazin Supozitoare se utilizează conform prospectului in tratamentul bolii hemoroidale, fisuri si fistule anale, colon iritabil, ulceratii, rani, previne formarea cheagurilor de sange si imbatranirea prematura, fortifica sistemul imunitar, previne formarea nodulilor si polipilor pe colon, in afectiuni genitale (fibrom, chisturi uterine), afectiuni ale prostatei (previne imbatranirea muschilor prostatei).

Supozitoarelor IEDERAZIN au următoarea acțiune:

 • Antiseptica;
 • Antiinflamatoare;
 • Antimicrobiana;
 • Astringenta;
 • Anestezica (de suprimare a durerii);
 • Cicatrizanta;
 • Reconfortanta;
 • De refacere a tesuturilor;
 • Curative in afectiuni cutanate;
 • Calmanta ;
 • Tonica;


Compoziție Iederazin Supozitoare

♦ Extract de iedera (HEDERA HELIX):

Componente: saponine triterpenice, hederine, hederozide, rutozid, rutinozid, acizi polifenolici, scopolina, zaharuri, flavonozide, beta-caroteni, alfa-tocoferoli, saruri minerale.

Actiune: expectoranta, antispastica, bronsica, antitusiva, analgezica, antiinflamatoare, febrifuga, antireumatica, antifungica.

Utilizare: extern. Iedera este folosita ca analgezic sub forma de creme si unguente sau extracte, in celulita si ca tonic in diverse ulceratii.

♦  Galbenelele (flori)

Utilizate extern extractele (in apa, alcool, ulei) dezinfecteaza si protejeaza tegumentele si mucoasele. Florile de galbenele, sub diferite forme (pulbere, extracte, macerate, unguente) sunt folosite din cele mai vechi timpuri in dermatologie si cosmetologie.

♦  Ulei de cuișoare

Are actiune antiseptica, anestezica, antivirala, antibacteriana, tonica, carminativa, antiulceroasa, antioxidanta, antiinflamatoare, previne formarea cheagurilor de sange si imbatranirea prematura, fortifica sistemul imunitar.

Utilizare: ca antiseptic, antiinflamator, antibacterian, in creme, unguente, supozitoare, lotiuni etc.

♦  Rasina de conifere

Produs vegetal complex constituit din amestecuri eterogene de substante organice rezultate prin oxidarea si polimerizarea compusilor terpenici si aromatici ai uleiurilor volatile.

Actiune: antiseptica, antiinflamatoare, astringenta, cicatrizanta, reconfortanta, de refacere a tesuturilor, curative in afectiuni cutanate.

Extractele de rasina de conifere se utilizeaza ca fiind conservant natural extraordinar in creme, lotiuni, geluri, unguente.

♦  Ceara de albine

Este cunoscuta din antichitate pentru efectele sale curative in afectiuni cutanate, reumatice, regeneratoare, fiind larg utilizata in prepararea unor unguente, creme, balsamuri.

♦  Witepsol


Este folosit ca baza de supozitoare, se obtine prin hidrogenarea catalitica a uleiului de cocos (80%) si palmier (20%)

Mod de administrare Iederazin Supozitoare

Adulti: intrarectal 1 supozitor de 3 ori pe zi, 21 zile pe luna, 3 luni consecutiv sau pana la vindecare.

Dupa vindecare se va folosi curativ 1 supozitor 1 data pe zi seara, timp de 1 saptamana.


Copii 0-12 ani: nu s-au facut studii clinice, utilizarea supozitoarelor se va face numai cu acordul si sub supravegherea medicului.

Reacții adverse și Contraindicatii Iederazin Supozitoare

Contraindicatii: nu se cunosc.

Atentionari: nu se recomanda persoanelor cu antecedente, hipersensibilitate la rasina sau alergii la unul din ingredientele folosite. Intrucat inocuitatea administrarii la gravide nu a fost pe deplin dovedita, se recomanda, inainte de utilizare (inceperea tratamentului), consultarea unui medic. A nu se utiliza dupa data de expirare inscrisa pe ambalaj. A nu se lasa la indemana copiilor!

VERIFICATI AICI PREȚURILE

Reactii adverse: in general produsul este foarte bine tolerat, rareori pot aparea reactii de intoleranta care sa necesite intreruperea administrarii si masuri terapeutice speciale. In cazul aparitiei unor reactii de intoleranta, acestea dispar la intreruperea tratamentului.


MAI POTI CITI