INFACOL păreri forum. Infacol picături prospect, contraindicații, compoziție. Prețuri farmacii.

Părerea comentariilor despre Infacol picături extrasa din comentariile de pe forumurile cu topicuri despre medicamente bune pentru calmarea colicilor la bebeluși:

1. Păreri Pozitive - 0,72
2. Sentiment Negativ- 0,62
3. Opinii Neutre - 0,59

Un scor peste media de 0,5 indică o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,75 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

INFACOL 50 ml pentru colici avea la momentul analizei pretul mediu în farmacii de 34 lei.

În acest prospect găsiți: Ce este Infacol picături și pentru ce se utilizează; Înainte să utilizați Infacol picături; Compoziție Infacol picături; Cum să utilizați Infacol picături ; Reacții adverse posibile si contraindicatii Infacol picături .
infacol picaturi pareri forum colici la bebelusi


Ce este Infacol picături și la ce se utilizează

Infacol este proiectat sa elimine durerea puternica si colica provocata de gazele excesive si de inghitirea aerului de sugari, oferind astfel un remediu rapid împotriva durerii de stomac și a distensiei abdominale la sugari, astfel bebelusii dorm linistiti, implicit si parintii.

Colica la sugari sau durerea abdominala la sugari nu are aceeași natura ca și problemele digestive ulterioare.

Infacol, asa cum sugerează și numele (Infa(nt) Col(ic) - Colica la sugari), a fost dezvoltat pentru bebelusi, împotriva colicilor, pentru durerea abdominala cauzata de aerul inghitit in timpul alaptarii si de lipsa enzimelor pentru digestia laptelui.

Infacol este un tratament foarte eficient impotriva colicilor, avand ca efect alinarea durerilor de burtica si eliminarea gazelor la nou nascuti si sugari.

Compoziție Infacol picături

Simeticon 40 mg/ml .


Aroma naturala de portocala, pentru un gust placut.

Ingredientul de baza, simeticona, ajuta la strangerea bulelor mici de gaze din stomac in bule mai mari care apoi sunt eliminate de bebelus prin flatulatie .

Mod de administrare Infacol picături

Infacol se poate administra incepand cu primele zile de viata.

Se recomanda administrarea cate unei doze (o pipeta - 0.5 ml ) inainte de fiecare masa, administrarea se face cu pipeta atasata capacului.

Agitați flaconul înainte de utilizare.

Efectele benefice apar din primele zile de administrare.

Daca nu se observa imbunatatiri in primele 48 de ore se poate mari doza temporar la 2 pipete (1 ml ).

Reacții adverse și contraindicații Infacol picături

Fiind un produs special conceput pentru sugari, atâta timp cât se respectă indicațiile din prospect, Infacol picături nu dă reacții adeverse și nici nu are contraindicații.


MAI POTI CITI