INOZITOL Bio LifeNRG păreri forumuri. INOZITOL Bio LifeNRG prospect, reacții adverse, prețuri farmacii

Părerea comentariilor despre INOZITOL Bio LifeNRG 500 mg extrasa din comentariile de pe forumurile cu topicuri despre suplimente pentru tratamentul neuropatiei diabetice:

1. Păreri Pozitive - 0,69
2. Sentiment Negativ- 0,59
3. Opinii Neutre - 0,61

Un scor peste media de 0,5 indică o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,75 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

Inozitol Bio LifeNRG, 60 capsule, Romherba avea la momentul analizei opiniilor prețul de aproximativ 75 lei in farmaciile Tei.

În acest prospect găsiți: Ce este INOZITOL Bio LifeNRG și pentru ce se utilizează; Înainte să utilizați INOZITOL Bio LifeNRG; Compoziție INOZITOL Bio LifeNRG; Cum să utilizați INOZITOL Bio LifeNRG; Reacții adverse posibile si contraindicații INOZITOL Bio LifeNRG.

inozitol bio lifenrg pareri forum remedii naturiste neuropatei diabetica

Ce este INOZITOL Bio LifeNRG și pentru ce se utilizează

Conform prospectului, Inozitol vine în ajutorul persoanelor cu furnicături, înțepături, amorțeli, arsuri, dureri, cârcei, simptome cauzate de neuropatia diabetică, ce apar frecvent în zona tălpilor dar si a mâinilor.

Aceste simptome neplăcute sunt cauzate de leziunile nervilor periferici la bolnavii cu diabet și neuropatie diabetică.

Special creat pentru cei care suferă din cauza diabetului si a neuropatiei diabetice. Inozitol este un concept revoluționar, natural, ce poate fi administrat concomitent cu alte tratamente pentru diabet.

INOZITOL Bio LifeNRG are efecte semnificative in tratamentul neuropatiei diabetice, conform unui studiu ce arată că inozitol (cunoscut si ca inositol sau mio-Inositol) în concentrația optimă de 500 mg asa cum este în formula Inozitol BIO LifeNRG de la Romherba, administrat de două ori pe zi.

Compoziție INOZITOL Bio LifeNRG

Substanță activă: Inozitol - 500 mg

Mod de administrare INOZITOL Bio LifeNRG


A se administra de două ori pe zi, câte 1 capsula dimineața si 1 capsula seara, in timpul meselor pe o perioada cuprinsă între 3  şi 12 luni, în funcție de gravitatea bolii.

Persoanele care suferă de neuropatie diabetica si prezintă senzație de amorțeală la nivelul mâinilor si picioarelor, pot lua patru capsule de Inozitol capsule, doua dimineața si doua seara, în timpul meselor principale.

Este indicata respectarea orelor de administrare pe toată durata tratamentului.

Reacții adverse și contraindicatii INOZITOL Bio LifeNRG

Inozitolul prezintă un profil de siguranță ridicat pentru majoritatea adulților. Printre posibilele reacții adverse ce pot apărea la administrarea sa, se numără: stări de greata si amețeli, oboseala sau cefalee.

In cazul tulburărilor afective bipolare, se recomanda evitarea administrării de inozitol, deoarece poate declanșa înrăutățirea simptomatologiei.


Nu se cunosc pana in prezent interacțiuni cu alte medicamente.


MAI POTI CITI