Polygemma 7 căi urinare păreri forumuri. Polygemma 7 căi urinare prospect, indicații, compoziție. Prețuri farmacii.

Părerea comentariilor despre Polygemma 7 căi urinare PlantExtrakt extrasa din comentariile de pe forumurile cu topicuri despre suplimente pentru sănătatea căilor urinare și ameliorarea infecțiilor urinare:

1. Păreri Pozitive - 0,70
2. Sentiment Negativ- 0,59
3. Opinii Neutre - 0,61

Un scor peste media de 0,5 indică o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,75 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

Polygemma 7 - Cai urinare - PlantExtrakt, 50 ml avea la momentul analizei pretul mediu de 25 lei in farmacii si magazinele plafar.

În acest prospect găsiți: Ce este Polygemma 7 căi urinare și pentru ce se utilizează; Înainte să utilizați Polygemma căi urinare; Compoziție Polygemma 7 căi urinareCum să utilizați Polygemma 7 căi urinareReacții adverse posibile si contraindicatii Polygemma 7 căi urinare.
polygemma 7 cai urinare pareri forum infectii urinare remedii naturiste

Ce este Polygemma 7 căi urinare PlantExtrakt

Conform prospectului Polygemma 7 este o soluție 100% naturală, fără zahăr, ce conține extracte din mlădițe de afin, merișor și iarba neagră și extract din frunze de mesteacăn argintiu.

Această combinație de extracte gemoterapice ajuta la ameliorarea simptomelor din infecții urinare prin efectul dezinfectant si detoxifiant la nivelul cailor urinare si prin creșterea diurezei.

Polygemma 7 poate duce la scăderea riscului de recidiva a infectiilor de la nivelul cailor urinare.

Compoziție Polygemma 7 căi urinare

Extracte gemoterapice din:

- mladite de Afin - Vaccinium myrtillus* MG,

- mladite de Iarba neagra - Calluna vulgaris* MG,

- mladite de Merisor - Vaccinium vitis-idaea MG

 - extract hidroalcoolic din frunze de Mesteacan - Betula verrucosa.


Contine 25 % vol. alcool etilic de cereale si 35 % glicerina farmaceutica.

Polygemma 7 inhibă cu peste 92% ureaza, o enzimă cheie, responsabilă de atacul bacterian.

Acest efect benefic se datorează prezenței într-o cantitate standardizată a unei substanțe numită științific arbutozidă care are rol demonstrat de a menține sănătatea căilor urinare.

Afinule ste un drenor renal, cu acțiune antiseptica si uricozurica.

Merișorul este antiinfecțios si cicatrizant al cailor urinare, reglează flora bacteriana enterala.

Iarba neagra are acțiune antiseptica, antiinflamatoare, astringenta, cicatrizanta pe căile urinare, efect diuretic, antilitiazic.

Extractul din frunze de Mesteacan - Betula verrucosa are acțiune diuretică.

Mod de administrare Polygemma 7 căi urinare

Adulti si copii peste 7 ani: cate 2 ml de 2 ori pe zi, dimineața si seara, diluate in putina apa, cu aproximativ 20 de minute înainte de mese.

În cazuri acute se poate administra de 3-4 ori pe zi in primele 2-3 zile, apoi se continua cu doza standard cel putin 5-7 zile.

Putem să urmăm de 2 ori pe an cure mai îndelungate, de circa 2 luni de utilizare zilnică, ce ne sunt de folos dacă suntem printre cei sensibili la infecțiile urinare.

Reacții adverse Polygemma 7 căi urinare

Nu se cunosc reacții adverse ale suplimentului natural Polygemma 7

Contraindicații Polygemma 7 căi urinare


Nu se recomanda administrarea Polygemma 7 pentru creșterea diurezei in cazul edemelor de origine cardiaca sau în insuficienta renala.


MAI POTI CITI