REDOXON Inmuno 4 păreri forumuri. Redoxon Inmuno 4 prospect, contraindicații, preţuri farmacii.

Părerea comentariilor despre Redoxon Inmuno 4 cu echinaceea şi propolis extrasă din comentariile de pe forumurile cu topicuri despre suplimente naturale pentru imunitate:

1. Păreri Pozitive - 0,72
2. Sentiment Negativ- 0,59
3. Opinii Neutre - 0,61

Un scor peste media de 0,5 indică o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,75 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

În acest prospect găsiți: Ce este Redoxon Inmuno 4 cu echinaceea  și pentru ce se utilizează; Înainte să utilizați Redoxon Inmuno 4 cu echinaceea; Compoziție Redoxon Inmuno 4 cu echinaceea; Cum să utilizați Redoxon Inmuno 4 cu echinaceea; Reacții adverse posibile si contraindicatii Redoxon Inmuno 4 cu echinaceea.

Redoxon Inmuno 4 avea la momentul analizei recenziilor pretul de aproximativ 23 lei cutia cu 14 plicuri.

Ce este Redoxon Inmuno 4 cu echinaceea  şi pentru ce se utilizează


Redoxon Inmuno 4 Echinaceea pareri forum compozitie efecte adverse

Cele 4 ingrediente, Vitamina C, Zinc, Echinacea și Propolis, din compoziţia Redoxon Inmuno 4 ajută la susținerea apărării organismului de la primele semne ale unei răceli sau în situații de risc crescut de infecții.

Pentru ca sistemul imunitar să funcționeze eficient, toate cele 3 componente ale imunității – piele, celule imunitare și anticorpi – trebuie să fie la un nivel optim.

Redoxon Inmuno 4, cu cele 4 ingrediente active, îți oferă întăriri pentru sănătate de la primele simptome ale răcelii.

Compoziție Redoxon Inmuno 4 cu echinaceea 

♦ Vitamina C - 90mg

♦ Zinc - 7.5mg

♦ Echinacea - 150mg

♦ Propolis - 100mg

Echinacea ajută la buna funcționare a sistemului imunitar. Redoxon Inmuno 4 conține Echinacea complex (rădăcini de E. angustifolia & extract, în baza demaltodextrină, din părți aeriene și rădăcini de E. purpurea), complex patentat de Bayer. Extractul este standardizat atât pentru compuși fenolici (min. 4%), cât și pentru polizaharide (min.15%).

Vitamina C și Zincul sunt 2 antioxidanți care contribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar. Conținutul de Vitamina C și Zinc din Redoxon Inmuno 4 contribuie la protejarea celulelor împotriva proceselor oxidative.

Propolisul este o substanță produsă de albine pentru apărarea stupului împotriva factorilor externi și a germenilor.

Propolisul conține o combinație de substanțe active, cele mai importante fiind flavonoidele, prezența lor determinând eficacitatea extractului.

Mod de administrare Redoxon Inmuno 4 cu echinaceea 

Se recomandă câte 2 plicuri pe zi, adulților și copiilor cu vârsta de peste 12 ani, la apariția primelor simptome ale răcelii și se continuă până la dispariția lor, maximum 7 zile.

În perioadele cu schimbări bruște de temperatură și cu efort fizic sau mental crescut, se recomandă 1 plic pe zi, timp de 14 zile.

Dacă este necesar, utilizarea Redoxon Inmuno 4 se poate repeta după o perioadă de pauză de 14 zile.

Reacții adverse şi contraindicatii Redoxon Inmuno 4 cu echinaceea 

Redoxon Inmuno 4 este un supliment alimentar. Citiți cu atenție informațiile de pe ambalaj.


MAI POTI CITI