REHYDROL Banana păreri forumuri. REHYDROL prospect, administrare, contraindicații, prețuri farmacie

Părerea comentariilor despre Rehydrol extrasa din comentariile de pe forumurile cu topicuri despre medicamente pentru tratamentul deshidratării uşoare sau moderate asociate cu diareea acută:

1. Păreri Pozitive - 0,70
2. Sentiment Negativ- 0,58
3. Opinii Neutre - 0,62

Un scor peste media de 0,5 indică o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,75 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

La momentul analizei recenziilor, prețul unei cutii Rehydrol banană 10 plicuțe era în medie de 33 lei.

În acest prospect găsiți: Ce este Rehydrol și pentru ce se utilizează; Înainte să utilizați Rehydrol banană; Compoziție Rehydro; Cum să utilizați Rehydrol; Reacții adverse posibile si contraindicatii Rehydrol banană.


rehydrol banana pareri forum solutii de rehidratare

Ce este REHYDROL Banana și pentru ce se utilizează

Reprezinta o solutie rapida si moderna pentru rehidratarea celor mici, dar si adultilor.  Este recomandat in tratamentul deshidratarii ușoare sau moderate asociate cu diareea acută (pentru a înlocui apa si sarurile pierdute de către organism).

Diareea acută implică un risc de deshidratare (pierdere de apă şi electroliți). Rehydron soluţie înlocuieşte apa şi sărurile pierdute în contextul diareei obişnuite. Zahărul conţinut în medicament stimulează absorbţia apei şi sodiului din intestine, şi citratul corectează tulburările în balanţa acido-bazică a organismului.

Înainte să utilizați REHYDROL Banana

Nu utilizaţi Rehydron, dacă dumneavoastră sau copilul dumneavoastră dacă:

- aveţi o boală de rinichi care determină o scădere a producţiei de urină sau o încetare completă a formării urinei

- aveţi stricturi gastrointestinale

- aveţi diabet zaharat

- aveţi o boală de rinichi sau de ficat

- aveţi o dietă restrictivă de potasiu şi sodiu

- aveţi orice altă boală cronică

- aveţi sânge în scaun

- aveţi diaree care continuă pentru mai mult de 2 zile, chiar dacă este uşoară

- aveţi durere abdominală severă.

- aveţi modificări ale statusului mintal (de exemplu:iritabilitate, apatie sau letargie)

- faceţi febră mai mare de 39°C

Tratamentul de rehidratare oral este insuficient în cazul unei deshidratări severe şi poate fi necesar un tratament de rehidratare intravenos.

La sugari diareea acută poate determina deshidratare ceea ce conduce la o înrăutăţire rapidă a stării de sănătate. Toate cazurile de diaree şi deshidratare la sugari trebuie să fie examinate de către un medic cât mai repede posibil.

Compoziție

Mod de administrare Rehydrol banană

Conținutul plicului se dizolvă în 200 ml de apă potabilă. Cantitatea de lichid în care se dizolvă conținutul plicului trebuie să fie respectată, pentru a se obține cantitatea optimă de săruri, zahăr și lichid în soluție.

Soluția trebuie ingerată treptat, pe o perioadă de cel puțin 4 ore; în cazul copiilor cu vârsta de peste trei ani, soluția se poate consuma treptat, cu lingurița.

Copii


Copii > 20 kg și adulți: 1 plic la 4 ore

Cum se prepară soluţia de Rehydrol

Amestecaţi un pliculeţ de Rehydrol pulbere cu 0,5 litri de apă călduţă. După amestecare, soluţia este gata să fie utilizată. Soluţia reconstituită este opacă şi incoloră şi are un miros de lămâie.

Asiguraţi-vă că amestecaţi Rehydrol pulbere cu o cantitate corectă de apă pentru a asigura o eficacitate optimă a produsului în tratamentul dezechilibrelor de lichide. Amestecarea pulberii cu o cantitate insuficientă de apă poate conduce la un aport excesiv de sare.

Nu amestecaţi Rehydrol pulbere cu alte lichide decât apa.

ATENȚIE! După rehidratare, aceasta solutie trebuie inlocuita cu un conținut mai scăzut de sodiu. Apa minerala, sucurile sau bauturile racoritoare trebuie evitate in cazul deshidratarii.


MAI POTI CITI