Ulei de Benzoin SMIRNĂ păreri forumuri. Ulei de MIR prospect, indicații, utilizare, prețuri

Părerea comentariilor despre Ulei de Benzoin Smirnă (mir) Adams Vision extrasa din comentariile de pe forumurile cu topicuri despre uleiuri esențiale de bună calitate și prețuri mici:

1. Păreri Pozitive - 0,72
2. Sentiment Negativ- 0,59
3. Opinii Neutre - 0,61

Un scor peste media de 0,5 indică o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,75 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

În acest prospect găsiți: Ce este Ulei de Benzoin Smirnă Adams Vision și pentru ce se utilizează; Înainte să utilizați Ulei de Benzoin Smirnă ; Compoziție Ulei de Benzoin Smirnă ; Cum să utilizați Ulei de Benzoin Smirnă ; Reacții adverse posibile si contraindicatii Ulei de Benzoin Smirnă.

Ce este Uleiul de Smirnă și pentru se utilizează

Smirna este un arbust nativ în Somalia și Etiopia ce crește până la 5 metri înălțime. Când scoarța este tăiată, arborele emană o rășină vâscoasă gălbuie, care odată uscată se distilează cu aburi, astfel obținându-se uleiul esențial.

pareri ulei de smnirna mir adams vision forum uleiuri esentiale

În zilele noastre, smirna este utilizată în medicina tradițională Chineză, în Ayurveda, medicina Unani și medicina alopată deopotrivă.

Uleiul de Smirnă (benzoin in engleza), favorizează meditația si relaxarea, este încălzitor, degaja o aroma reconfortanta, reduce tensiunea nervoasa.

Uleiul de Smirna are un parfum bogat cu note caramelate si vanilate, este utilizat pe scara larga in parfumerie pentru a obține parfumuri orientale, dulci, ambrate, atât feminine cât si bărbătești.

Mirosul degajat nu este unul intens însă persista in timp. Smirna se folosește în unele ceremonii religioase, prin ardere, când răspândește un miros specific.

Proprietăți ulei de smirnă:

- cicatrizant cutanat, reparator al pielii;
- antiseptic, antiinfecțios;
- stimulează regenerarea pielii;
- antiinflamator, antalgic;
- antiinfecțios, antiviral, paraziticid, purifiant;
- calmant, reconfortant, favorizează meditația;
- esenta cu note de baza pentru parfumuri.

Recomandari de utilizare ulei de mir:

- îngrijirea generala a pielii cu probleme;
- îngrijirea tenului matur, imbatrnit;
- îngrijirea tenului acneic;
- răni, cicatrizări dificile, piele crăpată, eczeme, ulcere;
- infecții cutanate;
- produse de îngrijire pentru bărbați, aftershave;
- gingivite, afte, abcese, parodontoze, stomatite;
- arsuri solare, arsuri minore;
- angoase, fobii;
- hipertiroidie, hiperactivitate.

Compoziție Ulei de Benzoin Smirnă 

Propylene glycol, Styrax

Mod de utilizare Ulei de Benzoin Smirnă 

Este un produs ce nu se foloseste ca atare pe piele, doar ca ingredient in preparate cosmetice si compozitii pentru aromaterapieȘ

- dozaj uzual in compozitiile cosmetice 0,5 – 2%;

- ca ingredient pentru prepararea de creme, balsamuri, seruri, masti, unguente, mixuri uleioase;

- ca ingredient in pasta de dinti, apa de gura, solutii pentru gargara, masaj gingival;

- diluat in ulei vegetal, aplicat prin masaj de-alungul coloanei vertebrale sau pe torace;

- alaturi de alte esente, pentru crearea de parfumuri;


- difuzat in aer, pentru o atmosfera calma, reconfortanta.

Reacții adverse și contraindicatii Ulei de Benzoin Smirnă 

Doar pentru uz extern. Uzul intern al uleiului de smirnă se recomandă sub îndrumarea unui medic sau aromaterapeut.

VERIFICA AICI PRETURILE ACTUALIZATE

Atunci când se utilizează pentru prima dată un ulei esențial, este recomandată efectuarea unui test de 24 ore cu un plasture.

A se evita contactul cu ochii

Contraindicat în trim I de sarcină

A nu se lăsa la îndemâna copiilor