ULEI din Sâmburi de Struguri păreri forumuri. Ulei din Sâmburi de Struguri prospect, proprietăți, beneficii, contraindicații.

Părerea comentariilor despre Ulei din Samburi de Struguri Presat la Rece 50ml  Solaris extrasă din comentariile de pe forumurile cu topicuri despre suplimente pentru scaderea nivelului colesterolului și micșorarea venele varicoase

1. Păreri Pozitive - 0,72
2. Sentiment Negativ- 0,59
3. Opinii Neutre - 0,61

Un scor peste media de 0,5 indică o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,75 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.
pareri forum ulei de struguri presat la rece solaris

În acest prospect găsiți: Ce este Uleiul din Samburi de Struguri Presat la Rece Solaris și pentru ce se utilizează; Înainte să utilizați Uleiul din Samburi de Struguri Presat la Rece Solaris; Compoziție Uleiul din Samburi de Struguri Presat la Rece Solaris; Cum să utilizați Uleiul din Samburi de Struguri Presat la Rece Solaris; Reacții adverse posibile si contraindicatii Uleiul din Samburi de Struguri Presat la Rece Solaris.

Ce este Uleiul din Samburi de Struguri Presat la Rece Solaris

Conform prospectului, Uleiul de sâmburi de struguri este recomandat pentru uz intern, datorită conținutului bogat în Omega 3 și Omega 6.

Contribuie la mentinerea elasticitatii vaselor de sange si la scaderea nivelului colesterolului. Ajuta de asemenea la prevenirea hipertensiunii arteriale.

Uleiul de sâmburi de struguri are rol de protejare a sistemului circulator, mărind totodată capacitatea de rezistenta a sistemului imunitar.

Studii recente sustin ca samburii de struguri contin anumite substante ce impiedica formarea fibroamelor uterine sau a chisturilor ovariene.

Aceste substanțe micșorează riscul aparitiei cancerului de colon sau a celui de stomac. Si persoanele cu diabet se pot bucura de beneficiile acestui ulei minunat.

Uleiul de samburi de struguri contine doar grasimi „bune”, de calitate. El contribuie la reglarea nivelului de zahăr din sânge.

Este bogat în Omega 3, Omega 6, polifenoli, flavonoizi, taninuri, substanțe benefice organismului, capabile să crească imunitatea și să combată stresul oxidativ.

Datorită grăsimilor nesaturate pe care le conține, uleiul de sâmburi de struguri presat la rece acționează și ajută la menținerea elasticității vasculare.

Consumul de ulei previne dilatațiile venoase anormale și poate micșora venele varicoase.

Compoziție: uleiul din Samburi de Struguri Presat la Rece

Valori nutriționale:
Energie (kj/kcal) - 864/370
Grasimi -100g
din care acizi grasi saturati - 8.6g
Carbohidrati - 69.9g
din care zaharuri - 0g
Fibre - 0g
Proteine - 0g
Sare- 0g

Mod de administrare Uleiul din Samburi de Struguri Presat la Rece Solaris

Este un ulei care poate fi folosit în salate și în preparate coapte. Are punctul de ardere/fum la 216°C (precum în cazul uleiului de migdale).

Este folosit și pentru îngrijirea tenului, respectiv a părului datorită proprietăților sale excelente emoliente și hidratante.

VERIFICĂ AICI PREȚURILE ACTUALIZATE

Reacții adverse și contraindicații Uleiul din Samburi de Struguri Presat la Rece Solaris

Fiind un produs natural, Uleiul din Samburi de Struguri Presat la Rece Solari nu are contraindicații și efecte adverse cunoscute.


MAI POTI CITI