Undele CEREBRALE GAMMA. Secretele creierului si undele cerebrale.

Wiki Secretele creierului și undele cerebrale. Ce sunt undele cerebrale GAMMA și HYPERGAMMA. Antrenarea undelor cerebrale Gamma.

Ce sunt undele cerebrale gamma. Ce frecvență au undele cerebrale gamma.


Undele cerebrale Gamma sunt cele mai rapide valuri cerebrale produse în interiorul creierului nostru.

Undele cerebrale gamma sunt dovada că ai atins starea de concentrare maximă. Cu alte cuvinte, atunci când sunteți concentrat intens și creierul dvs. este foarte activ implicat în rezolvarea unei probleme, atunci este posibil ca creierul dvs. să producă unde gamma.
antrenarea undelor cerebrale gamma

Undele cerebrale gamma te ajută să procesezi în mod optim informațiile.


Cercetările sugerează că persoanele cu dificultăți de învățare sau prelucrări mentale deficitare pot să nu producă un nivel optim de unde gamma.

Undele cerebrale Gamma sunt cea mai rapidă frecvență a undelor cerebrale cu cea mai mică amplitudine. Ele sunt asociate cu  „sentimentul binecuvântărilor”  raportat de meditatorii cu experiență, cum ar fi călugării și călugărițele.

Undele gamma sunt asociate cu concentrația maximă și nivelurile ridicate de funcționare cognitivă.

Undele cerebrale Gamma sunt cele mai rapide dintre undele creierului (frecvență înaltă, precum flautul) și se referă la procesarea simultană a informațiilor din diferite zone ale creierului. 

Undele cerebrale Gamma transmit informația rapid și calm. Mintea trebuie să fie liniștită pentru a accesa gama.

Unda gamma își are originea în talamus și se deplasează din spatele creierului în față și din nou înapoi de 40 de ori pe secundă. Această acțiune rapidă de „măturare completă” face din starea gamma una dintre performanțele fizice și mentale maxime. Gamma este starea de unde cerebrale de a fi „în zonă”.

Undele cerebrale Gamma sunt dovedite că afectează pozitiv memoria noastră și chiar pot încetini anumite afecțiuni medicale, precum boala Alzheimer.

Câștigătorul premiului Nobel, Sir Francis Crick a explicat faptul că frecvența de 40 Hz poate fi cheia actului cunoașterii.

Se speculează că undele cerebrale gamma modulează percepția și conștiința iar o prezență mai mare a undelor gamma se referă la conștiința extinsă și la experiențe înalt spirituale .

Dr. Jeffrey Thompson a găsit o activitate chiar mai rapidă decât Gamma, pe care a numit-o Hyper-Gamma (100 - 199 Hz).

El a corelat această stare Hyper Gamma cu stări extraordinare de conștiință și dezvoltare spirituală.

MAI POTI CITI