Undele CEREBRALE LAMBDA și EPSILON. Secretele creierului si undele cerebrale.

Wiki Secretele creierului și undele cerebrale. Ce sunt undele cerebrale LAMBDA și EPSILON. Antrenarea undelor cerebrale Lambda și Epsilon.

Ce sunt undele cerebrale lambda. Ce frecvență au undele cerebrale lambda


Undele cerebrale lambda, pentru cei dintre voi care nu au auzit niciodată despre lambda, sunt una dintre frecvențele mai puțin cunoscute - una dintre ultimele descoperite. Sunt foarte rare și sunt greu de măsurat.

Undele cerebrale lambda sunt o frecvență foarte rapidă a undei creierului care este în sus, chiar și peste spectrul hiper-gamma. Undele cerebrale lambda oscilează la o frecvență de 100 până la 200 HZ.

wiki antrenarea undelor cerebrale

Undele cerebrale lambda sunt rareori observate la majoritatea oamenilor, dar sunt prezente în creierul călugărilor tibetani care pot sta ore întregi meditând.

Starea Lambda creează sincronizarea emisferelor creierului stâng și drept. Această stare este uneori experimentată ca starea „aha”.

Stările de conștiință hiper-gamma și lambda sunt asociate cu capacitatea anumitor secte de călugări tibetani, care pot media în munții Himalaya la temperaturi sub zero, purtând puțină îmbrăcăminte și menținând o temperatură corporală fierbinte care topește zăpada din jurul lor. Căldura generată de această frecvență oferă organismului capacitatea de a radia căldură și de a topi zăpada.

Având în vedere datele clinice publicate până în prezent, semnificația clinică a undelor cerebrale Lambda ar putea fi demonstrarea funcționării fiziologice a proceselor de explorare vizuală sacadică.

Cu alte cuvinte, întrucât undele cerebrale Lambda sunt probabil legate de un mecanism de integrare vizuală oculomotorie.

Ce sunt undele cerebrale epsilon. Ce frecvență au undele cerebrale epsilon


Undele Epsilon sunt unde cerebrale de frecvență foarte mică asociate cu integritatea și integrarea. Ele sunt, de asemenea, asociate cu experiențe mistice și în afara corpului.

Undele cerebrale Epsilon oscilează la o frecvență sub .5 HZ și peste 0 HZ.

Starea Epsilon, precum starea Lambda, arată, sincronizarea emisferelor creierului stâng și drept, împreună cu sentimentele de integritate și integrare.

Piesele audio de antrenare ale creierului sunt de asemenea disponibile, deși este recomandat să încercați mai întâi piesele de antrenare pe frecvențele gamma și delta.

Realizarea stărilor hiper-gamma, lambda și epsilon duce la stări de conștiință foarte puternice și practicanți începători ai antrenării undelor cerebrale pot suferi dureri de cap, deci trebuie să fie prudenți atunci când experimenteză aceste stări elevate de conștiință.


MAI POTI CITI