Artrosulfur MSM + HA păreri forumuri. Artrosulfur MSM + HA prospect, contraindicații, prețuri

Părerea comentariilor despre Artrosulfur MSM+HA, Laborest, 3 seringi extrasa din comentariile de pe forumurile cu topicuri despre medicamente care scad durerea articulara si îmbunătățesc funcția și mobilitatea articulațiilor:

1. Păreri Pozitive - 0,71
2. Sentiment Negativ- 0,60
3. Opinii Neutre - 0,58

Un scor peste media de 0,5 indică o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,75 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

La momentul analizei comentariilor Artrosulfur MSM+HA 3 seringi avea prețul de aproximativ 790 lei.

În acest prospect găsiți: Ce este Artrosulfur MSM+HA și pentru ce se utilizează; Înainte să utilizați Artrosulfur MSM+HA; Compoziție Artrosulfur MSM+HA; Cum să utilizați Artrosulfur MSM+HA; Reacții adverse posibile si contraindicatii Artrosulfur MSM+HA.
Artrosulfur MSM + HA pareri forum

Ce este Artrosulfur MSM+HA și pentru ce se utilizează

Artrosulfur MSM + HA este un produs destinat menținerii sănătății articulațiilor. Are rol antiinflamator si analgezic, scade durerea articulara si îmbunătățește funcția si mobilitatea articulațiilor.

Artrosulfur MSM + HA contine MSM 5% si Acid Hialuronic 1,6% care ajuta la hrănirea cartilajului articular si menținerea sănătății acestuia.

Acidul hialuronic conferă fluidului articular proprietăti de protecție: absorbția șocurilor, disiparea energiei traumatice, lubrifiere si strat protector al suprafeței cartilajului articular.

Este un substitut pentru lichidul sinovial în articulațiile afectate de artropatie degenerativă sau mecanică, care provoacă durere sau mobilitate redusă.

Compoziție Artrosulfur MSM+HA

Dispozitiv medical marcat CE conform Directivei MDD 93/42 / CEE, care conține MSM   (Metilsulfonilmetan) și 16 mg / ml Acid Hialuronic produs prin fermentare.

ARTROSULFUR ® MSM + HA este furnizat într-o seringă de sticlă care conține 32 mg acid hialuronic în 2 ml soluție fiziologică tamponată cu clorură de sodiu, ambalată într-un blister.

Pachetul include 3 ace de unică folosință (21 G diametru) cu blocare Luer. ARTROSULFUR ® MSM + HA este o soluție transparentă, sterilă, fără pirogen și vîscoelastică.


Mod de administrare Artrosulfur MSM+HA

Se recomandă 1 infiltrație / săptămână pe o perioada de 3 săptămâni

Reacții adverse și contraindicatii Artrosulfur MSM+HA

Artrosulfur MSM + HA este indicat numai pentru injecții intraarticulare și trebuie administrat numai de către un medic care a primit instruire specifică cu privire la tehnica de injectare intraarticulară.

Înainte de utilizare, verificați integritatea seringii și data de expirare.

Nu folosiți ace, altele decât cele indicate.

Produsul nu trebuie injectat în prezența unei articulații infectate sau puternic inflamate.

Infiltrarea trebuie evitată în caz de infecții continue sau afecțiuni inflamatorii ale pielii în vecinătatea locului de infiltrare.

Deoarece nu există date clinice disponibile privind utilizarea hialuronatului la copii, tratamentul cu Artrosulfur MSM + HA nu este recomandat în aceste cazuri.

Se recomandă pacientului, după injecția intra-articulară, să se evite activitățile fizice solicitante pe articulație și să se reia activitățile normale după câteva zile.

Artrosulfur MSM + HA este un produs de unică folosință, calitatea și sterilitatea sunt garantate numai dacă seringa este sigilată.


MAI POTI CITI