Capsula AIR7 păreri forumuri. Air7 vitamina plămânilor prospect, compoziție, prețuri

Părerea comentariilor despre AIR7 vitamina plămânilor extrasa din comentariile de pe forumurile cu topicuri despre suplimente pentru sănătatea sistemului respirator:

1. Păreri Pozitive - 0,67
2. Sentiment Negativ- 0,59
3. Opinii Neutre - 0,60

Un scor peste media de 0,5 indică o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,75 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

1 cutie de AIR7 vitamina pentru plămâni 30 de capsule, doza pentru 30 zile avea la  momentul analizei prețul de 121 lei

În acest prospect găsiți: Ce este AIR7 capsule și pentru ce se utilizează; Înainte să utilizați AIR7; Compoziție vitamina plămânilor Air7; Cum să utilizați Air7; Reacții adverse posibile si contraindicatii capsula Air7

air7 vitamina plamanilor pareri forum preturi contraindicatii


Ce este AIR7 și pentru ce se utilizează

Capsula Air7 este un supliment special conceput pentru a susține sănătatea plămânilor și pentru a reda vitalitatea acestora.

Suplimentul natural Air7 este supranumit vitamina plămânilor prin prisma faptului că este un supliment care conține ingrediente menite a susține vitalitatea sistemului respirator într-o lume unde factorii poluanți sunt tot mai des întâlniți.

Beneficii care recomandă utilizarea Air7 

♦ Susține creșterea capacității rezistenței pulmonare la oboseală și astfel este susținută și creșterea performanței sportive;

♦ Contribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar și la reglarea rezistenței organismului în fața diferiților factori din mediul exterior, acest lucru susținând plămânii în lupta în fața anumitor boli;

♦ Creșterea aportului de oxigen a organismului ca urmare a creșterii capacității de absorbție a oxigenului la nivelul plămânilor;

♦ Asigură un conținut foarte ridicat de antioxidanți împotriva acelor tulpini care pot irita tractul respirator și în acest mod este redusă concentrația acelor compuși periculoși rezultați în timpul arderii nutrienților și pe durata metabolismului;

Compoziție capsula AIR7

Capsula AIR7 are ca și ingrediente o gamă diversificată de vitamine esențiale (Vitamina D3,  Vitamina C, Vitamina E, Vitamina B6, Vitamina A), extracte de Coenzima Q10, Rutina și Crodyceps, dar și un suport complex pentru plămâni și pentru susținerea întregului sistem respirator.

Vitaminele esențiale care se regăsesc în capsula AIR7 sunt ideale pentru întărirea sistemului imunitar și au efect antioxidant asupra organismului uman, pe când extractele de Coenzima Q10 și Crodyceps sunt ideale pentru creșterea capacității de absorbție a oxigenului, respectiv pentru o capacitate mai mare de efort la nivelul plămânilor.


Mod de administrare vitamina plămânilor Air7

Conform recomandărilor specialiștilor, capsula AIR7 trebuie luată după masa principală o singură dată pe zi de către persoane adulte.

VERIFICĂ PREȚURILE ACTUALIZATE

Air7 susține vitalitatea întregului organism prin prezența de vitamine esențiale ca ingrediente ale acestui supliment și tocmai de aceea este recomandat un tratament de 3 luni consecutive minim o dată pe an pentru un adult, indiferent de perioada din an pentru care se optează.

Reacții adverse și contraindicatii Air7

Fiind un supliment natural, nu se cunosc efecte adverse și contraindicații.

A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic


MAI POTI CITI