Crema EPITELIN păreri forumuri. EPITELIN prospect, indicații, efecte secundare, prețuri farmacie

Părerea comentariilor despre Crema EPITELIN extrasă din comentariile de pe forumurile cu topicuri despre suplimente naturiste pentru tratarea plagilor, ranilor, escarelor, arsurilor:

1. Păreri Pozitive - 0,72
2. Sentiment Negativ- 0,59
3. Opinii Neutre - 0,60

Un scor peste media de 0,5 indică o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,75 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

La momentul analizei de sentiment a opiniilor, Epitelin unguent cu Galbenele Aliphia, 35 g, Exhelios avea prețul de aproximativ 9,50 lei în farmaciile Dr Max.

În acest prospect găsiți: Ce este Crema EPITELIN și pentru ce se utilizează; Înainte să utilizați Crema EPITELIN; Compoziție Crema EPITELIN; Cum să utilizați Crema EPITELIN; Reacții adverse posibile si contraindicații Crema EPITELIN.

pareri forum crema epitelin unguent cu galbenele


Ce este Crema EPITELIN și pentru ce se utilizează

Epitelin crema e recomandata in tratarea plăgilor greu vindecabile, arsurilor solare sau chimice, eczemelor, înțepăturilor de insecte, rănilor si in cazuri de dermatita atopica.

Crema Epitelin se bazează pe principii biologic active, fiind compusa 100% din ingrediente naturale: galbenele, mușețel, luminița nopții, carotenoide, flavonoide, acizi grași esențiali, vitamina C si uleiuri volatile.

Compoziție Crema EPITELIN

Conține extracte din gălbenele (Calendula officinalis), musețel (Matricaria chamomilla) si ulei de luminița nopții (Oenothera biennis), intr-o baza de calitate superioara.

Compoziția cremei nu prezintă încărcătura microbiana, practic poate fi considerata sterila si se poate aplica pe plăgi deschise.


Epitelin crema conține principii biologic active 100% naturale, fara parabeni sau alte substanțe cu potențial nociv.

Mod de utilizare Crema EPITELIN

Crema se aplica de 2-3 ori pe zi pe răni superficiale.


In cazul plăgilor sau arsurilor se spală plaga cu antiseptice uzuale si se aplica crema Epitelin sub pansament steril.

Reacții adverse și  contraindicatii Crema EPITELIN

Nu are efecte adverse și contraindicații cunoscute, în afara de alergia la unele substanțe din compoziție.


MAI POTI CITI