CURCUMA Colagen Forte păreri forumuri. Curcuma Colagen Forte prospect, indicații, contraindicații și prețuri

Părerea comentariilor despre CURCUMA Colagen Forte extrasa din comentariile de pe forumurile cu topicuri despre suplimente naturiste pentru menținerea sănătății oaselor si articulațiilor:

1. Păreri Pozitive - 0,68
2. Sentiment Negativ- 0,58
3. Opinii Neutre - 0,59

Un scor peste media de 0,5 indică o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,75 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

La momentul analizei opiniilor prețul KURKUMA Colagen Forte era de aproximativ 67 lei in magazinele plafar.

În acest prospect găsiți: Ce este CURCUMA Colagen Forte și pentru ce se utilizează; Înainte să utilizați CURCUMA Colagen Forte; Compoziție CURCUMA Colagen Forte; Cum să utilizați CURCUMA Colagen Forte; Reacții adverse posibile si contraindicații CURCUMA Colagen Forte.
curcuma colagen forte prospect pareri forum articulatii sanatoase

Ce este CURCUMA Colagen Forte și pentru ce se utilizează

Curcuma Colagen Forte, contribuie la elasticitatea articulațiilor. Ajuta la menținerea sănătății oaselor si articulațiilor.

Curcuma poate fi folosita in tratarea diverselor probleme digestive cum ar fi indigestie, balonare, pressie. 

Curcuma poate fi benefica de asemenea persoanelor care suferă de boli inflamatorii cum ar fi colita ulceroasa. Datorita capacității de a reduce inflamația, curcuma poate fi benefica si persoanelor care suferă de osteoartrita.

In comparație cu multe alte produse similare, capsulele Dr Chen cu extract de curcuma nu conțin doar o simpla pulbere din condimentul in cauza (macinis) ci conțin EXTRACTUL acestuia, adică partea cea mai valoroasa a plantei in concentrație de 50 ori mai mare. Pentru sănătatea articulațiilor, sănătatea digestiva si elasticitatea pilei

Compoziție CURCUMA Colagen Forte

Curcuma (turmeric), 520 mg, bioflavonoide din citrice, 100 mg, acid hialuronic, 30 mg.

Mod de administrare CURCUMA Colagen Forte

2 x 1 capsulă pe zi

Pentru protecția articulațiilor consumați zilnic timp de 4 săptămâni cu o săptămână pauză. După aceasta produsul se poate consuma in continuare.

Reacții adverse și contraindicații CURCUMA Colagen Forte

Suferinzii de diabet sau litiaza biliara, cei care se afla sub prescripție medicala, femeile însărcinate sau care alăptează nu ar trebui sa consume turmeric fără aprobarea medicului.


MAI POTI CITI