ETRALIN cu trifoi rosu păreri forumuri. ETRALIN prospect, efecte secundare, contraindicații, prețuri farmacii

Părerea comentariilor despre ETRALIN extract din flori de trifoi rosu de la Carpatica Plant Extract extrasă din comentariile de pe forumurile cu topicuri despre suplimente naturiste pentru imunitate și autoapărarea organismului slăbit:

1. Păreri Pozitive - 0,71
2. Sentiment Negativ- 0,62
3. Opinii Neutre - 0,58

Un scor peste media de 0,5 indică o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,75 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

La momentul analizei comentariilor prețul Etralin extract din flori de trifoi rosu, 30 ml, Carpatica Plant Extract era de aproximativ 45 lei în farmaciile Dr. Max.

etralin pareri forum extract trifoi rosu


În acest prospect găsiți: Ce este ETRALIN extract din flori de trifoi rosu și pentru ce se utilizează; Înainte să utilizați ETRALIN; Compoziție ETRALIN; Cum să utilizați ETRALIN; Reacții adverse posibile si contraindicatii ETRALIN.

Ce este Etralin extract din flori de trifoi rosu, 30 ml și pentru ce se utilizează

ETRALIN este un supliment alimentar pentru susținerea mecanismelor naturale de autoapărare ale organismului sănătos sau slăbit în urma unor boli sau intervenții chirurgicale.

Trifoiul rosu are proprietăți sedative, antiseptice, antiinflamatoare, diuretice şi mineralizant.

Compoziție Etralin extract din flori de trifoi rosu, 30 ml

Alcool etilic, apa distilata, pulberi Trifoi rosu.

Mod de administrare Etralin extract din flori de trifoi rosu, 30 ml

Adulți - câte 25 picături de 3 ori pe zi, în câte 50 ml apă, după masă, timp de 90 zile consecutive.

Tineri de peste 12 ani - la recomandarea specialistului.

Reacții secundare și contraindicații Etralin extract din flori de trifoi rosu, 30 ml

Nu se administrează persoanelor cu tulburări de coagulare a sângelui, persoanelor cu tendința de a sângera cu ușurință sau celor care urmează tratamente cu anticoagulante, existând riscul producerii de hemoragii, persoanelor predispuse la hemoragii; este contraindicată administrarea simultană a medicamentelor care conțin salicilati (aspirina) cu trifoi roşu.

Se recomandă evitarea preparatelor pe bază de trifoi roşu în caz de litiaze, în sarcină sau atunci când se vrea conceperea unui copil, căci există posibilitatea producerii unui avort; de asemenea, nici femeile care alăptează nu trebuie să consume preparate din trifoi.

Trifoiul rosșu este contraindicat persoanelor care suferă de condiții asociate cu un exces de estrogen, fibroame uterine, endometrioză, sau cancer la sân.


MAI POTI CITI