FILTRUM păreri forumuri. FILTRUM prospect, indicații, contraindicații, prețuri farmacii.

Părerea comentariilor despre Filtrum Avva Rus extrasa din comentariile de pe forumurile cu topicuri despre suplimente natruiste pentru alternative la carbunele medicinal:

1. Păreri Pozitive - 0,72
2. Sentiment Negativ- 0,60
3. Opinii Neutre - 0,59

Un scor peste media de 0,5 indică o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,75 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

La momentul analizei opiniilor, prețul unei cutii de Filtrum 10 comprimate era de aproximativ 8 lei în farmaciile Dr. Max.

În acest prospect găsiți: Ce este Filtrum și pentru ce se utilizează; Înainte să utilizați Vitreoclar Oro; Compoziție Filtrum; Cum să utilizați Filtrum; Reacții adverse posibile si contraindicatii Filtrum.
filtrum pareri forumuri alternativa carbune medicinal

Ce este Filtrum și la ce se utilizează

Conform prospectului, Filtrum este un adsorbant intestinal. Contine contine lignina hidrolizata care are o mare capacitate de absorbtie si asigura un efect de dezintoxicare nespecifică.

Filtrum fixeaza si elimina alergenii, toxinele, bacteriile patogene, medicamentele, sarurile metalelor grele, alcoolul, unii produsi metabolici in exces precum: bilirubina, colesterolul si ureea, metaboliti responsabili de intoxicatii endogene

Filtrum imbunatateste peristalismul intestinal și regleaza functia motorie a intestinului.

Filtrum este o sursa de fibre insolubile care normalizeaza scaunele, fiind benefica in episoadele diareice provocate de: consumul de alimente alterate, consumul de apa din surse necontrolate, igiena precara, tratamentul cu antibiotice etc.

Compoziție Filtrum

Fiecare comprimat contine:

- lignina hidrolizata - 0,4 g,

- excipienti: polivinilpirolidon - 0,041 g,

- croscarmeloza - 0,005 g,

 - calciu stearat - 0,004 g.

Mod de administrare Filtrum

Copii cu varsta de pana la un an: cate 1/2 comprimat de 3-4 ori /zi;

Copii cu varsta de la 1 la 3 ani: cate 1/2 - 1 comprimat de 3-4 ori /zi;

Copii cu varsta de la 4 la 7 ani: cate 1 comprimat de 3-4 ori /zi;

Copii cu varsta de la 7 la 12 ani: cate 1-2 comprimate de 3-4 ori /zi;

Adulţi: cate 2-3 comprimate de 3-4 ori pe zi.


In funcție de necesitate, FILTRUM se poate utiliza pentru o perioadă scurtă de 3 - 5 zile, sau pentru o perioadă mai lungă de 14 - 21 de zile.

Inainte de utilizare, se recomandă avizul consultantului de specialitate.

Reacții adverse și contraindicatii Filtrum

Filtrum este contraindicat in caz de intoleranta la oricare dintre componentele produsului, dar si in caz de constipatie acuta.


MAI POTI CITI