FITOSTILL PLUS păreri forumuri. FITOSTILL PLUS prospect, reacții adverse, compoziție și prețuri

Părerea comentariilor despre  FITOSTILL PLUS picături ochi Aboca extrasa din comentariile de pe forumurile cu topicuri despre suplimente pentru prevenirea si tratarea ochilor înroșiți si obosiți:

1. Păreri Pozitive - 0,69
2. Sentiment Negativ- 0,58
3. Opinii Neutre - 0,62

Un scor peste media de 0,5 indică o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,75 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

La momentul analizei părerilir FITOSTILL PLUS picături ochi, 10 monodoze, Aboca avea prețul de aproximativ 39 lei in farmaciile Tei.

În acest prospect găsiți: Ce este FITOSTILL PLUS și pentru ce se utilizează; Înainte să utilizați FITOSTILL PLUS; Compoziție FITOSTILL PLUS; Cum să utilizați FITOSTILL PLUS; Reacții adverse posibile si contraindicații FITOSTILL PLUS.
fitostill-plus-picaturi-ochi-fiole-pareri-forum

Ce este  FITOSTILL PLUS și pentru ce se utilizează

Conform prospectului,  FITOSTILL PLUS este un dispozitiv medical care ajută la calmarea ochilor şi previne iritarea acestora.

FITOSTILL PLUS este un adjuvant specific pentru prevenirea si tratarea ochilor înroșiți si obosiți.

Datorita formarii unei pelicule protectoare, menține hidratarea corespunzătoare si permite restabilirea funcției lubrifiante naturale  a ,,filmului lacrimal” al ochiului.

Fitostill plus picături oculare este adecvat pentru cei care suferă de uscăciune oculara si în cazuri de oboseala si înroșire a ochilor din cauza agenților externi: praf atmosferic, polen , umiditate redusa a aerului , vânt , aer sărat, frig, radiații solare intense , folosirea lentilelor de contact, cât și folosirea computerului sau a televizorului, cititul prelungit, atenție în timpul conducerii auto.

Fitostill plus picături oculare este indicat si pentru folosirea frecventa, de mai multe ori pe zi .Este ambalat in fiole monodozea sterile, fara utilizarea conservanților si coloranților. Poate fi usor colorat datorita componentei vegetale Liguflos.


Compoziție  FITOSTILL PLUS picături oculare

Acid hialuronic sare sodica , Liguflos (extract liofilizat de flori de Mușețel ligulate ), apa distilata de flori de Mușețel, glicerina vegetala.

Contine deasemenea Fosfat de sodium dibasic dodecahidrat, Clorura de sodiu , Fosfat de sodium monofazic, monohidratat, Apa ppi.

Mod de administrare  FITOSTILL PLUS

Adulți și copii mai mari de 3 ani: 2-3 picături de produs în fiecare ochi, de 1-3 ori pe zi.

Odată deschisă, doza se folosește în cel mult 12 ore de la deschidere.


Reacții adverse și contraindicații  FITOSTILL PLUS

Fitostill Plus picături oculare este, in general, bine tolerat. Nu sunt cunoscute sau prevazute reacții adverse provocate de produs.

Conține numai substanțe dovedite ca fiind sigure, care permit si folosirea îndelungată.

În timpul aplicării NU atingeți ochiul, nici alta suprafața cu capătul de distribuire al fiolei monodoza.

A nu se utiliza in caz de hipersensibilitate cunoscuta sau alergie individuala la una sau mai multe componente ale produsului.

Dacă apar probleme in timpul utilizării , întrerupeți tratamentul si consultați un medic.


MAI POTI CITI