Gerovital Beauty păreri forumuri, rujuri cu acid hialuronic rezistente la transfer prețuri atractive

Să încercăm să ne facem o părere despre rujurile Gerovital Beauty, despre care opiniile și comentariile de pe forumuri sunt pozitive și exprimă mulțumirea și încrederea consumatorilor.

În această vară, te poți răsfața cu noile rujuri din gama Gerovital Beauty, o gamă care conține ingrediente active precum acid hialuronic, pudră de diamant și vitamina E, pentru un plus de îngrijire. 

Cele 18 rujuri din gama Gerovital Beauty aveau la momentul analizei prețul de aproximativ 50 lei în magazinul online www.farmec.ro

Datorită acidului hialuronic, cu ajutorul rujurilor Gerovital Beauty pielea buzelor este hidratată intens în profunzime, păstrându-și elasticitatea și fermitatea. 
Rujuri Gerovital Beauty pareri forum compozitie preturi

Pudra de diamant din compoziția rujurilor Gerovital Beauty oferă un picătură de glam, care evidențiază eleganța naturală a buzelor. 

În funcție de programul zilnic, poți alege nuanța de ruj care te reprezintă și te poți încrede în calitatea Gerovital, brand cu o tradiție de peste 50 de ani.

Rujurile mate Gerovital Beauty vin în nuanțe intense Terracotta, Zmeuriu Pudrat și Nude, rezistă pe buze timp îndelungat și nu se adună în colțurile exterioare ale gurii, având totodată o textură lejeră și plăcută de purtat întreaga zi. 

Rujurile cremoase în nuanțele Intense Nude, Roz Piersică și Zmeuriu Pudrat sunt discrete și, în același timp, îndeajuns de pigmentate pentru a oferi o nuanță naturală buzelor.

Potrivite oricărui stil personal, aceste nuanțe de Intense Nude, Roz Piersică și Zmeuriu Pudrat completează o ținută și o scoate din anonimat, fie că este vorba de o ședință la serviciu, de o seară pe terasă sau de un machiaj lejer la piscină.

Iar dacă te temi ca masca de protecție nu o să se ”împace” cu rujul tău iată un mic truc foarte util!

În cazul în care rujul preferat are o textură cremoasă și hidratantă, secretul constă în aplicarea unui  strat fin de pudră peste ruj. 

Această tehnică nu doar că îndepărtează excesul, dar fixează rujul, asigurându-i rezistența pentru tot restul zilei.


MAI POTI CITI