GNC Milestones KIDS Chewable Probiotic pentru copii 4-12 ani păreri forumuri, indicații, efecte secundare, prețuri

Părerea comentariilor despre Vitreoclar Oro stickuri Sifi extrasa din comentariile de pe forumurile cu topicuri despre suplimente probiotice eficiente fără efecte secundare pentru copii cu vârsta de la 4 ani la 12 ani:

1. Păreri Pozitive - 0,68
2. Sentiment Negativ- 0,57
3. Opinii Neutre - 0,63

Un scor peste media de 0,5 indică o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,75 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

GNC Milestones KIDS Chewable Probiotic masticabil pentru copii 4-12 ani avea la momentul analizei comentariilor prețul promoțional de 64,50 Lei în magazinul naturist online www.gnc.com.ro

În acest prospect găsiți: Ce este GNC Milestones KIDS Chewable Probiotic și pentru ce se utilizează; Înainte să utilizați GNC Milestones KIDS Chewable Probiotic; Compoziție GNC Milestones KIDS Chewable Probiotic; Cum să utilizați GNC Milestones KIDS Chewable Probiotic; Reacții adverse posibile si contraindicatii GNC Milestones KIDS Chewable Probiotic.


pareri GNC Milestones KIDS Chewable Probiotic pentru copii 4-12 ani

Ce este GNC Milestones KIDS Chewable Probiotic masticabil pentru copii 4-12 ani și pentru ce se utilizează

GNC Milestones™ Probiotice Masticabile contin 12,5 miliarde de culturi active LAB4. Acest amestec brevetat, conține 2 tulpini de Lactobacillus si 2 tulpini de Bifidobacterium, amestec ce a fost studiat clinic pe nou-născuți.

In studiul clinic, au fost administrate 10 miliarde de CFU de probiotice LAB 4B la 220 de femei însărcinate in ultimul trimestru de sarcina.

Dupa ce au născut, același probiotic LAB 4B a fost administrat direct si sugarilor pana la vârsta de 6 luni. Rezultatele au demonstrate ca probioticele LAB 4B au fost foarte bine tolerate atât de mame, cât si de bebeluși.

Beneficii GNC Milestones KIDS Chewable Probiotic:

♦ Formula completa cu 4 tulpini de probiotice studiate clinic ce ofera suport digestiv si imunitar;
Contine 200mg de FOS (fructo-oligo-zaharide), prebiotice ce ajuta dezvoltarea florei intestinale si mentinerea sanatatii intestinale;
♦  Imbunatatit cu vitamina C pentru suport imunitar;
♦  Eficienta garantata pana la data de expirare;
♦ Nu necesita refrigerare;

♦ Nu contine: gluten, lactoza, zahar, indulcitori artificiali, arome artificiale, fermenti.

Compoziție GNC Milestones KIDS Chewable Probiotic masticabil pentru copii 4-12 ani

♦ Vitamina C (Acid Ascorbic) 50 mg

♦ Probiotice LAB4 12.5 miliarde CFU

Lactobacillus Acidophillus (CUL 60),
Lactobacillus Acidophillus (CUL 21),
Bifidobacterium Bifidum (CUL 20),
Bifidobacterium Animalis Subsp.
Lactis (CUL 34)


♦ Fructooligozaharide (FOS) - 200  mg

Mod de administrare

Ca supliment alimentar, administrati o tableta masticabila zilnic.

Pentru rezultate maxime, administrati zilnic conform indicatiilor.

Portia de servire : 1 tableta masticabila

Reacții adverse și contraindicatii GNC Milestones KIDS Chewable Probiotic masticabil pentru copii 4-12 ani

Acest produs trebuie administrat doar cand copii sunt asezati, supravegheati si doar acelora care sunt obisnuiti sa mestece alimente solide.

A se consulta un medic specialist inainte de a consuma acest produs in caz de sarcina, alaptare, daca urmati un tratament medicamentos sau suferiti de o afectiune medicala.

Intrerupeti administrarea cu doua saptamani inainte de o interventie chirurgicala. Produsul este un supliment alimentar si nu trebuie sa inlocuiasca o dieta variata si echilibrata si un stil de viata sanatos.


MAI POTI CITI